Connect with us

Exkluzív: jön a T-Mobile MDA Pro utódja!

Kütyük

Exkluzív: jön a T-Mobile MDA Pro utódja!

Különböző források tudni vélik, hogy már nem kell sokat várnunk a T-Mobile MDA Pro utódmodelljének hivatalos bemutatkozására.

A HTC Universal platformra építkező MDA Pro utódja a HTC Omni fejlesztési kódnevű készülékre épül. Erről a vadonatúj modellről annyit kell tudni, hogy alap felépítését tekintve nagyon hasonlítani fog a HTC Universalra, azonban jelentősen vékonyabb lesz annál, no és persze a műszaki tartalom is kisebb-nagyobb változásokon megy keresztül.

A szétnyitható és egyben elforgatható kialakítású újdonság TFT technológiájú kijelzője továbbra is VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású. Wireless téren említést érdemel, hogy a 3G mellett megjelenik a 3,5G, vagyis HSDPA támogatás. Érdekesség, hogy az eddigi Intel mikroprocesszor helyett egy Samsung gyártmányú chipet tesznek a készülékbe.

Külső kijelzőt sajnos ezúttal sem kapunk és egyelőre a kamera felbontása is ismeretlen, annyit viszont már tudni lehet, hogy a könnyebb kezelhetőség érdekében számos új kezelőszervet és gombot kap a smartphone. Az operációs rendszer szerepét a Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 tölti be.

A hivatalos bejelentés pontos időpontja és a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom