Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips S660: mobiltelefon holland módra

Kütyük

Philips S660: mobiltelefon holland módra

Itt egy új mobiltelefon, melyet elsősorban azoknak a szűkebb pénztárcájú vásárlóknak fejlesztettek ki, akik készülékükkel elsősorban telefonálni szoktak.

A Philips S660 egy teljesen hagyományos kialakítású mobil, mely 101,9 milliméter hosszú, 43,8 milliméter széles, 18,7 milliméter vastag, illetve 83 gramm tömegű. A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) telefonban csak GPRS adatátvitel van, EDGE és 3G nincs.

A nem túl fejlett, cSTN technológiára épülő folyadékkristályos kijelző mindössze 128×128 pixeles felbontással bír és 65 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. Olcsóság ide, vagy oda, a digitális fényképezőgép nem hiányozhat már egy ilyen low-end modellből sem: a VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású kamerával akár még videózhatunk is.

A fekete, arany és lila színváltozatokban kapható Philips S660 akár MP3 lejátszóként is használható, azonban a telefon ezen képességeit alaposan behatárolja, hogy a 28 MB-os kapacitású belső memória sajnos nem bővíthető.

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 250 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt képes biztosítani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés