Connect with us

Négy új Vodafone 3G mobil

Kütyük

Négy új Vodafone 3G mobil

Szeptember elején újabb négy telefon jelent meg a Vodafone harmadik generációs mobilkínálatában, így már tíz készülék közül választhatnak az ügyfelek.

A portfólióban ismét feltűnik egy exkluzív készülék, a Nokia 6234, ezenkívül mostantól kapható a mobilszolgáltatónál a Sony Ericsson K610i, a Samsung SGH-Z400 és a Nokia E61 modellje.

A Nokia 6234 az első 3G modell a finn gyártótól, melyet kizárólag a Vodafone számára készítettek. A készülék nyolcszoros zoommal ellátott, 2 megapixeles kamerával és az átlagnál nagyobb, 320×240 képpontos színes kijelzővel rendelkezik.

A Sony Ericsson K610i modellje a Vodafone kínálatában kapható legkisebb harmadik generációs készülék. Tömege mindössze 89 gramm, mérete 45x102x17 milliméter.

A Samsung SGH-Z400 készülék az első szétcsúsztatható típusú telefon a Vodafone 3G portfólióban. A kis telefon technikai jellemzői közül említést érdemel a 2 megapixeles fényképezőgép és a 30 MB belső memória.

A Nokia E61 okostelefon elsősorban üzletemberek számára ajánlott, hiszen kiemelkedő a telefon üzenetkezelési képessége. Az e-mailekben küldhetünk és fogadhatunk csatolt fájlokat, sőt zip formátumot is – a készülék mindegyiket képes kezelni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom