Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vörös Ferrari – már 180 ezer forintért!

Kütyük

Vörös Ferrari – már 180 ezer forintért!

Ferrari F430 tulajok, illetve Ferrari-ról csak álmodozó autósok figyelem: itt az Önöknek szánt ideális navigációs készülék!

A napokban Németországban megrendezett IFA 2006 szakkiállításon debütált a Becker cég legújabb autós navigációs megoldása, a Becker Traffic Assist Pro, mely egyrészt Ferrari vörös színt kapott, másrészt pedig ott az ágaskodó lovacskás gyártó logója a készülék felső részén.

A nem kevesebb mint 650 euróba, vagyis mintegy 180 ezer forintba kerülő újdonságban napjaink egyik legjobb GPS-vevője, a SiRFstar III teljesít szolgálatot – az aktuális közlekedési információkkal szolgáló, RDS alapokon nyugvó TMC vevő opcionális kiegészítőként szerezhető be.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 4 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely 65 ezer színárnyalatáról és speciális, tükröződésmentes bevonatáról ismerszik meg. A 400 MHz-es frekvenciájú, CISC architektúrájú mikroprocesszoron kívül 64 MB RAM és 64 MB flash-ROM memóriát is találunk a berendezésben. A bővítőslotba maximum 2 GB-os SD/MMC memóriakártyákat lehet behelyezni.

A 195x137x88 milliméter méretű, 187 gramm tömegű Becker Traffic Assist Pro által használt Navteq térképek 37 európai országot tartalmaznak. A nagyteljesítményű hangszóróval felvértezett készülék a mai elvárásoknak megfelelően többek közt MP3 lejátszóként, illetve képnézegetőként is képes funkcionálni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés