Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Nokia

Kütyük

Itt a legújabb Nokia

A Nokia N80 Internet Edition vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózatot, nagytudású böngészőt, 3 megapixeles kamerát, és négysávos GSM WCDMA funkciót biztosít, emellett támogatja az internetes telefonhívásokat.

A készüléken továbbá egyszerűen használható WLAN varázsló (az internet-csatlakozás megkönnyítésére), és a Nokia készülékekre együtt eddig még nem telepített további internetes szolgáltatáscsomag is megtalálható.

A Mobile Search alkalmazással használt Yahoo! Search segítségével kényelmesen bármit megtalálhatunk az Interneten, a találatokat pedig a böngésző Mini Map szolgáltatásának köszönhetően tekinthetjük meg. Többezer árucikket nézhetünk végig az Amazon.com oldalon, ahol az Amazon MobiPocket Readerrel akár egy könyvön is végigfuthatunk. Élményeinket a világhálón is megmutathatjuk – készítsünk egy képet, és a készülékről küldjük el közvetlenül a Flickr weboldalra, ahol barátaink és családunk is megnézheti a felvételt. A Yahoo! közösséghez a Yahoo! Go for Mobile alkalmazása segítségével csatlakozhatunk.

A Nokia N80 Internet Edition készüléken a Nokia új Download! kliense található meg. A Download! mappára kattintva azonnal látható, mely új alkalmazások tölthetők le a multimédiás számítógépre, emellett a már letöltött alkalmazások is frissíthetők. A teljeskörű szolgáltatáskínálatot biztosító, Mini Map-pel ellátott Nokia internetböngészővel könnyedén szörfözhetünk a neten, és a weboldalak pont olyan formában nyílnak meg, mint a személyi számítógépen.

A Mobile Search alkalmazás praktikusan a főmenüben elhelyezett helyi keresés funkciójával kikereshetünk egy klassz bárt, amelyet a készülék elhelyez a térképen, vagy akár pillanatok alatt fel is hív. A telefonszámot és a címet közvetlenül a névjegyzékbe is elmenthetjük, így legközelebb is megtaláljuk a helyet.

A (SIP protokollon alapuló) VoIP háttér a Nokia felhasználói interfész szerves része, és a Nokia N80 Internet Edition támogatja a kompatibilis, harmadik féltől származó internethívás alkalmazások letöltését. Ha otthon vagy egy nyilvános hotspotban WLAN hálózat működik, a vezeték nélküli WLAN varázsló segítségével megtalálhatjuk és létrehozhatjuk a WLAN kapcsolatot.

A Nokia N80 Internet Edition két színben: patinás bronzban és gyöngyházfényű feketében jelenik meg, és a készülék várhatóan 2006. szeptemberében kerül az üzletekbe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom