Connect with us

Világelső HSDPA router – kritikus feladatokra

Kütyük

Világelső HSDPA router – kritikus feladatokra

A Sarian bejelentette a világ első olyan vállalati router-ét, amely kompatibilis a HSDPA-val, és az egyéb mobil hálózatok többségével.

A Sarian HR4110 HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access, 3,5G) routert az olyan kritikus üzleti adatkommunikáció támogatásához fejlesztették, mely alapvető fontosságú a napi üzleti folyamatok fenntartásához, és költséghatékony áttérési útat kínál napjaink GPRS, EDGE és UMTS/3G hálózatairól a fejlődő, nagysebességű vezeték nélküli technológiára. A router ideális megoldás azon vállalatok számára, melyek valós idejű telemetrikus alkalmazásokat használnak, távoli oldalakról történő adatgyűjtéshez.

Több mint 100 mobil szolgáltató jelentette már be terveit a HSDPA bevezetésével kapcsolatban, mely az UTMS/3G hálózatok kiterjesztéseként szolgál, és lényegesen nagyobb letöltési sebességet nyújt – egészen 1,8 Mbits/s-ig, valamint a korábbinál rövidebb késleltetést. Képessé téve a vállalatokat ennek a szélessávú sebességnek a hasznosítását, a Sarian HR4110 router olyan sávszélesség igényes alkalmazások és szolgáltatások futtatását teszi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lehetővé, mint az IP-n keresztüli hang-és képátvitel.


A HR4110 számos biztonsági és redundancia jellemzőket is tartalmaz, a kritikus üzleti adatkommunikáció üzemidejének maximalizálásáért. A HSDPA lefedettség nélküli területeken a HR4110 automatikusan megkeresi a 3G, vagy más mobil hálózatokat. A kettős SIM kártya foglalat, az elsődleges kapcsolat megszakadása esetén lehetővé teszi a tartalékhálózatra történő automatikus váltást.

Ezenkívül a Sarian HSPDA router egyidejűleg képes az adatátvitelre és a router teljesítményének valós idejű felügyeletére, illetve irányítására. Ez biztosítja bármely hálózati és infrastrukturális hiba azonnali azonosítását és kiküszöbölését, a kritikus üzleti adatátvitel megszakítása nélkül. A HR4110 egyébként a Sarian saját SAR/OS operációs rendszerére épül, mely nem tartalmaz ismert biztonsági rést.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom