Connect with us

technokrata

Mitsubishi csúcsmobil

Kütyük

Mitsubishi csúcsmobil

A Mitsubishi nem csak WRC raliautót, hanem többek közt szupermobilt is tud gyártani.

Ennek ékes bizonyítéka az az NTT DoCoMo által forgalmazott, D902iS típusjelzésű Mitsubishi készülék, mely elsősorban fejlett multimédiás szolgáltatásairól ismerszik meg. Az átlagnál mindenképpen nagyobb (110x49x19,9 milliméter) és nehezebb (124 gramm) telefonban egy óriási, egész pontosan 2,8 colos képátlójú TFT display teljesít szolgálatot. A nagy fizikai méret mellé természetesen nagy felbontás párosul, konkrétan 240×400 pixel.

A D902iS révén maximum 4 megapixeles felbontású fényképek készíthetők, a képstabilizátornak köszönhetően pedig még rossz fényviszonyok, gyenge megvilágítás mellett is garantált, hogy a fotók nem mozdulnak be. Videózás tekintetében létezik már nem is egy, ennél jobb minőségű telefon, de azért a 320×240 pixeles felbontás melletti 30 képkocka/másodperces sebességet sem szabad lenézni. Az előlapi kiegészítő kamera elsősorban videóhívásokhoz használatos, ennek megfelelően felbontása mindössze 0,1 megapixel.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a miniSD (Secure Digital) bővíthetőségről, az USB csatlakoztathatóságról, az infravörös portról, a vonalkód leolvasó funkcióról, illetve a Symbian operációs rendszerről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom