Connect with us

Kémfotók a BenQ-Siemens EF82-ről

Kütyük

Kémfotók a BenQ-Siemens EF82-ről

Néhány nappal az első pletykák után most megérkeztek az első kémfotók a BenQ-Siemens EF81-es készülék továbbfejlesztett utódmodelljéről.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a BenQ Mobile újdonsága jelenleg Falcon fejlesztési kódnév alatt fut a cégen belül, és amennyiben minden jól megy, idén decemberben már ott lesz a kereskedések polcain, még pedig BenQ-Siemens EF82 típusjelzéssel ellátva.


A design nem sokat változott az EF81-hez képest, leginkább csak annyit, hogy az EF82 elegáns fekete borítást kapott. A forgatható optikájú beépített digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixelről 3 megapixelre növekedett, azonban az autofókusz sajnos hiányzik a fotós szolgáltatási körből.

Mindkét kijelző némileg megnőtt, de csak a fizikai méret és nem a felbontás tekintetében. Ennek megfelelően a 2,4 colos képátlójú fő display felbontása továbbra is 240×320 pixel.

Megváltozott többek közt a billentyűzet kialakítása és újdonság a vörös háttérvilágítás. A sztereó hangszórók a korábbiaknál jobb minőséget produkálnak, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az RDS funkciós sztereó FM rádió, a bővíthető memória, valamint a 3G és Bluetooth támogatás mellett sem. Az adatkábel csatlakozója állítólag a másik oldalra került és 180 fokkal el van forgatva.

A BenQ-Siemens EF82 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom