Connect with us

technokrata

Kémfotók a BenQ-Siemens EF82-ről

Kütyük

Kémfotók a BenQ-Siemens EF82-ről

Néhány nappal az első pletykák után most megérkeztek az első kémfotók a BenQ-Siemens EF81-es készülék továbbfejlesztett utódmodelljéről.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a BenQ Mobile újdonsága jelenleg Falcon fejlesztési kódnév alatt fut a cégen belül, és amennyiben minden jól megy, idén decemberben már ott lesz a kereskedések polcain, még pedig BenQ-Siemens EF82 típusjelzéssel ellátva.


A design nem sokat változott az EF81-hez képest, leginkább csak annyit, hogy az EF82 elegáns fekete borítást kapott. A forgatható optikájú beépített digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixelről 3 megapixelre növekedett, azonban az autofókusz sajnos hiányzik a fotós szolgáltatási körből.

Mindkét kijelző némileg megnőtt, de csak a fizikai méret és nem a felbontás tekintetében. Ennek megfelelően a 2,4 colos képátlójú fő display felbontása továbbra is 240×320 pixel.

Megváltozott többek közt a billentyűzet kialakítása és újdonság a vörös háttérvilágítás. A sztereó hangszórók a korábbiaknál jobb minőséget produkálnak, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az RDS funkciós sztereó FM rádió, a bővíthető memória, valamint a 3G és Bluetooth támogatás mellett sem. Az adatkábel csatlakozója állítólag a másik oldalra került és 180 fokkal el van forgatva.

A BenQ-Siemens EF82 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök