Connect with us

Elképesztő tudású új mobiltelefon!

Kütyük

Elképesztő tudású új mobiltelefon!

A Pantech ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: a dél-koreai gyártó legfrissebb telefonja egyáltalán nem nevezhető unalmas készüléknek.

A leginkább a T-Mobile Sidekick-re hasonlító designt kapott Pantech IM-U140-en alaphelyzetben nem látszanak a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk. Ezek előcsalogatásához a vízszintes orientációban tartott készüléken meg kell nyomni egy gombot és ennek hatására a kijelző automatikusan elcsúszik felfelé, és még be is fordul felénk 30 fokkal.

Erre a trükkre azért volt szükség, mert a készülékben többek közt egy S-DMB (Satellite Digital Multimedia Broadcasting) szabványú TV-vevő modul is lakozik, és ez a legideálisabb módja a mobil TV-nézésnek. A TFT-alapú kijelző egyébként 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és nem kevesebb mint 2,6 colos képátlóval rendelkezik. Az LCD ezen túlmenően érintésérzékeny, sőt az érintésélmény biztosításának érdekében még bizonyos vibrációkat is képes kiadni magából!

A 157 gramm tömegű multimédiás masina alaphelyzetben 119 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 23 milliméter vastag.

Az egyelőre sajnos csak Dél-Koreában kapható Pantech IM-U140-ben továbbá olyan ínyencségeket találhatunk még, mint például a 3 megapixeles (képstabilizátoros) kamera, a közvetlen nyomtatási lehetőség, a sztereó hangszóró, a fejlett MP3 lejátszó, a TV-kimenet, vagy éppen a sztereó FM rádió.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom