Connect with us

Hirdetés

technokrata

Televíziós szolgáltatás ADSL-előfizetőinek

Kütyük

Televíziós szolgáltatás ADSL-előfizetőinek

IPTV Budapesten és a főbb vidéki városokban.

A T-Online által üzemeltetett T-Home televíziós szolgáltatással a hagyományos tévézésen túl az előfizetők olyan új tartalmi szolgáltatásokat is használhatnak, mint a széles választékot kínáló digitális videotéka, az elektronikus műsorújság, a műsorok késleltetése és visszanézése az összes csatornán, a beépített videomagnó, amellyel a műsorokat egy gombnyomással, vagy a műsorújságban kijelölhetően lehet rögzíteni, továbbá a gyerekzár és sok más interaktív lehetőség.

Így mód nyílik az éppen futó műsor megállítására és későbbi folytatására, a már nézett adásban való visszatekerésre, a jelenetek megismétlésére, illetve tetszőleges műsor rögzítésére, összesen körülbelül 90 óra időtartamban. A felhasználói felület többféle formában rugalmasan testre szabható, továbbá a műsor közben más csatornákba is betekintést lehet nyerni a „kép a képben” megoldással – és mindezt számítógép használata nélkül, bármely televíziós készüléken.

A T-Online így a Tvnettel a hazai IPTV-zés első szolgáltatói között jelentek meg. A hálózati, platform és tartalomfejlesztésekkel párhuzamosan a belső műszaki tesztek 2006 tavaszán kezdődtek el: a tesztüzem eddig több mint 200 felhasználóval és 42 televíziós csatornával zajlott. Jelenleg már az IPTV platform és a végberendezések második generációja üzemel. A T-Online a szolgáltatás kipróbálását Budapesten, Debrecenben, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron és Zalaegerszegen kínálja fel a meglévő ADSL-ügyfelei egy részének, és a tervek szerint még ebben az évben megkezdődik a T-Home névre keresztelt televíziós szolgáltatás értékesítése.

Az év végéig több ezer IPTV végpont beüzemelése, valamint a tartalmi kínálat és a kiszolgált területek további bővítése várható. A hazánkban még újnak számító IPTV csomag 48 digitális tévécsatornával (közöttük a két legnagyobb hazai kereskedelmi csatornával és négy prémium mozicsatornával) és több száz mozifilmből álló videotéka-választékkal indul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés