Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Sony Walkman

Kütyük

Itt a legújabb Sony Walkman

A Sony vízálló alumínium vázba csomagolta legújabb Walkman lejátszóját, melyet elsősorban az aktív életstílus kedvelőinek szán.

A Walkman NW-S200-as sorozat kompakt és könnyű, és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek közé tartozik a tartós, vízálló szerkezet, a különböző lejátszási lehetőségek (köztük a ˝Music Pacer˝ és ˝Shuffle Shake˝ funkcióval), az FM rádió, valamint a beépített sport-számlálók. A sima és egy darabból álló szerkezet ellenáll a nedves kezekről lecsöppenő víznek, izzadságnak, és más szabadban végzett tevékenység közben keletkező nedvességnek, mint hó és víz.

Az NW-S200 Walkman sporthoz kapcsolódó funkciókat is támogat. Belső gravitációs érzékelője és grafikus felhasználói felülete révén megjeleníti a valós idejű kalóriafogyasztást, a megtett távolságot, a lépések számát és a futás idejét, így nincs szükség külön lépésszámláló és stopperóra használatára. A felhasználó minden gyakorlathoz beállíthat saját célokat így a zene megáll egy bizonyos idő eltelte, elfogyasztott kalóriaegység vagy megtett távolság után. Az összes funkció egy könnyen kezelhető tárcsa (jog dial) segítségével működtethető, mely egyszerű használatot biztosít a mozgásban lévő felhasználónak.

Számos intelligens hang- és lejátszási funkció növeli a zenehallgatás élményét, bármit csinál is a felhasználó eközben. A ˝Music Pacer˝ aktiválható, hogy automatikusan felismerje a felhasználó lépéseinek sebességét és zeneszámot vált az előre összeállított listából.

A hangerő korrigáló (dynamic normalizer) a különböző hangererejű zeneszámok közötti különbséget minimálisra csökkenti, kellemesebbé téve ezáltal a zenehallgatást, míg az előre beállított hangszínfunkciókkal (equaliser) minden műfaj esetében a legjobb hangzás érhető el. A felhasználó könnyen és gyorsan tud váltani a véletlenszerű lejátszás, illetve a normál üzemmód között háromszor megrázva a Walkman NW-S200-ast.

A Sony gyorstöltő funkciója hárompercnyi feltöltés után biztosítja a három órás folyamatos zenelejátszást, teljesen feltölteni 45 perc alatt lehet, mely 18 óra folyamatos lejátszást garantál. A Walkman NW-S200-hoz tartozik fülhallgató és karpánt a sportolás közbeni használathoz, illetve külön megvásárolható hozzá fém nyakpánt. Minden ismert tömörítést támogat, beleértve az MP3, Atrac, szabad felhasználású WMA és AAC fájlokat.

A Walkman NW-S200-as sorozat 2006 szeptemberétől kapható Európában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom