Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos Samsung kagylómobil – olcsón

Kütyük

Divatos Samsung kagylómobil – olcsón

A Samsung bemutatta egyik legfrissebb alsó-középkategóriás clamshell mobiltelefonjának új verzióját.

A Samsung SGH-X680 típusjelzésű újdonság az SGH-X660 utódmodelljének, illetve az SGH-X670 némileg nagyobb tudású testvérmodelljének tekinthető és immár narancssárga kivitelben is kapható. A szétnyitható kialakítású, belső antennás készülék vonalvezetése elődjeihez képest enyhén szögletesebb lett, ami mindenképpen emeli a telefon eleganciáját.

A felhajtható fedlapban egy VGA (640×480 pixel) felbontású digitális fényképezőgép modul lakozik. A kamerával videózhatunk, ellenben kár, hogy a vaku és a tükör hiányzik az optika mellől. A sajnos nem bővíthető belső memória 30 MB kapacitású.

A csukott állapotban 88 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 19 milliméter vastag Samsung SGH-X680 többek közt egy Bluetooth kontrollert, egy sztereó FM rádiót, valamint GPRS és EDGE támogatást tudhat magáénak.

A két darab kijelzővel (128×160 pixel, 65 ezer szín + 96×96 pixel, monokróm) ellátott háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon tömege egyébként mindössze 78 gramm. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 250 órás készenléti, illetve 3 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés