Connect with us

Új 3,5G készülék a hazai T-Mobile-nál

Kütyük

Új 3,5G készülék a hazai T-Mobile-nál

A T-Mobile hazai készülék termékkínálata holnap egy újabb nagy tudású PDA-telefonnal fog bővülni.

A T-Mobile mobil szélessávú (3G/HSDPA) hálózatának előnyeit – például a 1,5 Mbps letöltési sebességet – a szolgáltató ügyfelei már többféle eszközzel, így HSDPA mobiltelefonnal, kártyatelefonnal és asztali modemmel is kihasználhatják. A korszerű kommunikációs eszközök köre holnaptól egy újabbal, a 3G/HSDPA adatátvitelre is alkalmas, kézi számítógép és mobiltelefon funkciókkal egyaránt felvértezett T-Mobile MDA Vario II-vel bővül.

Az MDA Vario II nagyméretű érintőkijelzővel és – szétcsúsztatható kialakításának köszönhetően – teljes QWERTY billentyűzettel is használható. A készülékkel a hagyományos GSM/GPRS és EDGE adatátviteli lehetőségek mellett a 3G/HSDPA hálózaton, valamint a WLAN révén az elérhető hot-spotokon keresztül egyaránt küldhetők és fogadhatók e-mailek, böngészhető az internet.

A beépített 2 megapixeles kamerával jó minőségű fotók és videofelvételek készíthetők, az előlapi videokamerával pedig videotelefonálni is lehet. A Windows Mobile 5.0 operációs rendszer az irodai alkalmazások teljes körét kínálja, megtekinthetők és szerkeszthetők a Word, Excel és PowerPoint állományok. A T-Mobile MDA Vario II emellett többek között képek megjelenítésére, videofelvételek és MP3 zeneszámok lejátszására egyaránt alkalmas.

Az új HSDPA eszközzel a T-Mobile hálózatán a 1,5 Mbps sebességű mobilinternet, a Mobil TV és a videotelefon Budapesten, Debrecenben, Pécsen, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonalmádiban, Győrben és Szegeden érhető el. A mobil szélessávú (3G/HSDPA) hálózat nagyobb méretű file-ok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható. A T-Mobile a következő 2 évben az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség is elérheti majd a 2 Mbps-ot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom