Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megolvadhat a Nokia 6280!?

Kütyük

Megolvadhat a Nokia 6280!?

A Nokia egyik legkeresettebb mobiltelefonjának egyedi típushibájára derült fény a napokban.

Három Nokia 6280 tulajdonos nagyjából egyszerre tapasztalta azt az igen csak bosszantó hibát, hogy a telefon hátul található optikája mellett elhelyezett, LED-alapú fényforrás tönkrement. A problémát csak tetézi, hogy a kis LED nem egyszerűen csak felmondta a szolgálatot, hanem egyben meg is olvadt, és kis mértékben még a készülékházat is megolvasztotta.

A három esetből kettőben a telefon használaton kívül volt, egyszerűen az asztalon feküdt, amikor a fényforrás megolvadt és a készülék felhevült, a harmadik esetben pedig éppen fotóztak a mobillal. Elmondások szerint mindhárom készülék egy a Nokia által a Vodafone-nak legyártott szállítmányból származott.

Nokia 6280
A kompakt Nokia 6280 3G szétcsúsztatható telefon (WCDMA 2100 és GSM 900/1800/1900) számos olyan funkciót tartalmaz, amellyel a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a 3G multimédiában rejlő lehetőségeket.

A 2 megapixeles, és VGA kamerával egyaránt felszerelt, kompakt Nokia 6280 ideális platformot biztosít az olyan 3G szolgáltatások számára, mint például a valós idejű videomegosztás, vagy a kétirányú videohívás. A testreszabhatóság lehetőségeit tovább bővítő Nokia 6280 videó-csengőhanggal jelzi a befutó hívást.

A Nokia 6280 262.144 színárnyalatot megjelenítő, 320×240 képpontos kijelzője TFT technológiájú. A külön exponáló-, és zoom-gombokkal ellátott Nokia 6280-nal a vízszintes, panorámakép-üzemmódban természetes, felhasználó-barát módon fényképezhetünk. A Nokia 6280-nal készült fényképeket és videofelvételeket közvetlenül a kijelzőn tekinthetjük meg, majd MMS-ben vagy e-mailben oszthatjuk meg másokkal, de egy kompatibilis nyomtatón azonnal ki is nyomtathatjuk. A képeket és a videofelvételeket többek közt a Nokia 6280 miniSD memóriakártyáján is eltárolhatjuk.

A Bluetooth vezeték nélküli technológia egyszerű kapcsolatot biztosít a nyomtatókhoz, a személyi számítógépekhez, és a tartozékokhoz, például a Nokia 616 autóskészlethez, illetve a HS-4W típusjelű vezeték nélküli Boom fülhallgatóhoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés