Connect with us

Egyedi Samsung zenemobil: szereted a narancsot?

Kütyük

Egyedi Samsung zenemobil: szereted a narancsot?

A Samsung elkészítette az enyhén meghökkentő formájú X830-as zenemobil rikító színű legújabb változatát.

Az immár narancssárga színben is elérhető Samsung SGH-X830 tulajdonképpen nem más, mint a Dél-Koreában a közelmúltban debütált Samsung SPH-S4300 GSM modullal ellátott, európai kiadása. A szétcsúsztatható telefon érdekessége, hogy rendkívül vékony, melynek azonban sajnos az a hátránya, hogy a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk ezúttal a megszokottól eltérően nem három, hanem csak két sorban férnek el.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modulra építkező készülék ugyan még nem 3G kompatibilis, de a GPRS és az EDGE támogatás már benne van. A hosszúkás kijelző 1,46 colos képátlóval rendelkezik, 65.536 színárnyalatú, felbontása pedig 128×220 képpont. A digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotókat készíthetünk.

Az MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és WMA formátumú digitális muzsikák megszólaltatására egyaránt alkalmas Samsung SGH-X830 integrált memóriája 82 MB-os kapacitású. A 85x29x20 milliméter méretű, Bluetooth kompatibilis telefon tömege 74 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom