Connect with us

A Commodore visszavág!

Kütyük

A Commodore visszavág!

A jó öreg Commodore ismét hallat magáról, ráadásul rögtön két vadonatúj high-tech termék révén.

Az IFA 2006 szakkiállításon bejelentett Gravel termékcsalád két tagja közül a Gravel In Pocket egy hordozható médialejátszó készülék, a Gravel In Home pedig egy a nappaliba szánt otthoni szórakoztató berendezés.

Az alaposan lekerekített formavilágú, rendkívül elegáns megjelenésű Gravel In Pocket felső részén egy 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot. A gyakorlatilag az összes ismertebb fotó, zenei és videó formátum (MP4, MPEG, DivX, Xvid, WMV, MP3, WMA, WAV, JPG, BMP, GIF) megjelenítésére, illetve lejátszására alkalmas készüléknek két változata van, az egyikben 1 GB, a másikban pedig 2 GB belső memória kapott helyet. Az oldalt elhelyezett bővítőslotba SD (Secure Digital) memóriakártyákat lehet behelyezni. Mondanom sem kell, hogy a vezeték nélküli technológia sem hiányzik a Commodore új fejlesztéséből: a kis masina Wi-Fi vezérlővel van felvértezve.

A Gravel In Home legfontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 80 GB kapacitású integrált merevlemez, illetve a VoD (Video on Demand) és Replay TV funkció.

A vadonatúj Commodore termékek a gyártó ígéretei szerint valamikor november elején jelennek majd meg a kereskedések polcain – a várható árak egyelőre ismeretlenek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom