Connect with us

technokrata

Ultra-kompakt navigáció: új TomTom ONE

Kütyük

Ultra-kompakt navigáció: új TomTom ONE

A TomTom bejelentette a TomTom ONE hordozható navigációs eszköz utódját.

A TomTom ONE (Regional) tartalmazza a teljes Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország térképet. A 89.999 forintos áron kapható új TomTom ONE modell, a TomTom belépő szintű all-in-one navigációs terméke, mely a nagyobb kereskedőknél lesz kapható szerte Európában.

A könnyű használhatóságot, hordozhatóságot, a TomTom által szabadalmaztatott érintőképernyő technológiát és díjnyertes szoftvert egyesítő új TomTom ONE modell lényegében bármely ingzsebbe belefér és könnyedén áttehető egyik autóból a másikba. Az új termék nem ismer kompromisszumot sem kijelző méret és minőség, sem kis tömeg (174 gramm) és ultra-kompakt méret tekintetében (96x82x25 milliméter).

A felhasználók jó hasznát vehetik a TomTom HOME-nak is. Ez a szoftvercsomag hatékonyan kezeli a tartalmat a PC, vagy Mac és a TomTom között. A TomTom HOME segítségével a felhasználók könnyedén tervezhetik meg útvonalaikat, tölthetik le a szükséges hangokat, kaphatnak közlekedési információkat és telepíthetnek térképeket, hogy TomTom eszközeik mindenkor a lehető legfrissebb információkat tartalmazzák.

Az új TomTom ONE készülék jól kiegészítí a TomTom termékkínálatát, mely a következőket tartalmazza:
-TomTom GO 910: előre telepített Európa, USA és Kanada térképek, text-to-speech technológia, hands-free telefonálás és 20 GB-os merevlemez, amely lehetővé teszi a zenelejátszást és képek megtekintését
-TomTom ONE (Regional): a TomTom ultra-könnyű, belépő szintű hordozható navigációs eszköze teljes Szlovákia,Csehország, Lengyelország és Magyarország térképekkel
-TomTom NAVIGATOR 6: új integrált megoldás mobiltelefonokhoz és PDA-khoz.

Az új TomTom ONE 2006 szeptember közepétől, a nagyobb európai kereskedőknél lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek