Connect with us

technokrata

Ultra-kompakt navigáció: új TomTom ONE

Kütyük

Ultra-kompakt navigáció: új TomTom ONE

A TomTom bejelentette a TomTom ONE hordozható navigációs eszköz utódját.

A TomTom ONE (Regional) tartalmazza a teljes Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország térképet. A 89.999 forintos áron kapható új TomTom ONE modell, a TomTom belépő szintű all-in-one navigációs terméke, mely a nagyobb kereskedőknél lesz kapható szerte Európában.

A könnyű használhatóságot, hordozhatóságot, a TomTom által szabadalmaztatott érintőképernyő technológiát és díjnyertes szoftvert egyesítő új TomTom ONE modell lényegében bármely ingzsebbe belefér és könnyedén áttehető egyik autóból a másikba. Az új termék nem ismer kompromisszumot sem kijelző méret és minőség, sem kis tömeg (174 gramm) és ultra-kompakt méret tekintetében (96x82x25 milliméter).

A felhasználók jó hasznát vehetik a TomTom HOME-nak is. Ez a szoftvercsomag hatékonyan kezeli a tartalmat a PC, vagy Mac és a TomTom között. A TomTom HOME segítségével a felhasználók könnyedén tervezhetik meg útvonalaikat, tölthetik le a szükséges hangokat, kaphatnak közlekedési információkat és telepíthetnek térképeket, hogy TomTom eszközeik mindenkor a lehető legfrissebb információkat tartalmazzák.

Az új TomTom ONE készülék jól kiegészítí a TomTom termékkínálatát, mely a következőket tartalmazza:
-TomTom GO 910: előre telepített Európa, USA és Kanada térképek, text-to-speech technológia, hands-free telefonálás és 20 GB-os merevlemez, amely lehetővé teszi a zenelejátszást és képek megtekintését
-TomTom ONE (Regional): a TomTom ultra-könnyű, belépő szintű hordozható navigációs eszköze teljes Szlovákia,Csehország, Lengyelország és Magyarország térképekkel
-TomTom NAVIGATOR 6: új integrált megoldás mobiltelefonokhoz és PDA-khoz.

Az új TomTom ONE 2006 szeptember közepétől, a nagyobb európai kereskedőknél lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd