Connect with us

technokrata

Szuper fotók a Samsung P310-es kártyamobilról!

Kütyük

Szuper fotók a Samsung P310-es kártyamobilról!

Tegnap még csak egy kémfotóval, ma viszont már jó minőségű gyári felvételekkel szolgálhatunk a Samsung vadonatúj kártyatelefonjáról.

A nem is olyan rég debütált SGH-P300-nak az utódmodellje a keresztségben a Samsung SGH-P310 nevet kapta. A készülék billentyűzete az elődtől eltérően már nem annyira számológépre, hanem sokkal inkább hagyományos telefonra hasonlít. A négyszögletes navigomb átadta a helyét kör alakú utódjának és a telefon designja összességében véve sokkal elegánsabb lett.

Lényeges változás, hogy a hátul elhelyezett, LED-alapú segédfénnyel támogatott digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixelről 2 megapixelre nőtt, és a telefon immár microSD (TransFlash) memóriakártyákat is képes kezelni.

A belső memória kapacitása 80 MB, ezenkívül pedig szólnunk kell még a GPRS és EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiákról, a Bluetooth kompatibilitásról, valamint a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról.

A Samsung újdonsága először a szeptember 1. és 6. között Berlinben megrendezett IFA (Internationalen Funkausstellung) szakkiállítás keretein belül lesz megtekinthető. A telefon várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek