Connect with us

technokrata

Internet a konnektorból

Kütyük

Internet a konnektorból

A Netgear Powerline adapter termékcsalád legújabb tagja, az XE103 85 Mbps adatforgalomra is képes a helyi elektromos hálózatot használva.

Bárminemű kábelezés nélkül, az XE103 lehetővé teszi, hogy szélessávú kapcsolatot alakítsunk ki a háztartás bármely pontján. Az egyetlen feltétele ennek egy hálózati konnektor. Az új XE103 azoknak a felhasználóknak készült, akik boldogulnak a beépített 4 portos kapcsoló nélkül is. Akár egy másik XE103 eszközzel, vagy egy hasonló felépítésű vevőkészülékkel kombinálva a Netgear Powerline adapterek a helyi elektromos infrastruktúrát információs hálózattá alakítják. Az olyan szélessáv-érzékeny alkalmazások, mint nagy mennyiségű adatátvitel, vagy a nagyfelbontású videó áramoltatás egyik konnektorból a másikba többé nem jelenthetnek problémát.

Ezek mellett az összes adapter felszerelése egyszerű. Bármilyen installálás vagy egyéb lépés nélkül, egyszerűen csak csatlakoztatni kell az egyik eszközt egy routerhez, a másikat pedig a kívánt vevőkészülékhez. Az eszközök automatikusan megtalálják egymást és kialakítanak egy DES-titkosítású kapcsolatot egymás közt. Ezen kívül a Windows felhasználóknak lehetőségük van kiegészítő szoftver használatára a hálózat finombeállításához.

Még a vastag falak, vagy a szintkülönbségek sem jelentenek gátló faktort ezeknek az eszközöknek. A 85 Mbps adatátviteli sebesség, amelyet az XE103 elér, több mint hatszorosa a HomePlug 1.0 szabványalapú támogatást élvező eszközöknek. Teljes kompatibilitást biztosít bármely eszközzel, csakúgy mint a többi Ethernet-kompatibilis eszköz.

Az XE103 semmi helyet nem foglal az asztalon, és emellett nagysebességű hozzáférést biztosít az Internethez. A sebesség ezek után már garantált. Párhuzamos eszközök használata sem jelent problémát, és az adatátvitel sem befolyásolja az ugyanazon hálózati kapcsolaton történő Internet barangolást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd