Connect with us

technokrata

Samsung E900 rózsaszínben

Kütyük

Samsung E900 rózsaszínben

A Samsung hamarosan piacra dobja egyik népszerű csúszkamobiljának új kiadását.

Ahogy az LG kiadta az eredetileg fekete KG800-as csokimobil új színváltozatait, úgy most a Samsung is bejelentette az E900-as készülék új verzióját. A Samsung SGH-E900 Pink várhatóan valamikor októberben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

A dél-koreai székhelyű vállalat szétcsúsztatható kialakítású újdonsága alaphelyzetben 93 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, tömege pedig 93 gramm.

A 30×40 milliméteres fizikai méretekkel rendelkező TFT folyadékkristályos kijelzőre egyetlen rossz szavunk sem lehet, ugyanis 240×320 pixeles felbontású, illetve 262 ezer színárnyalatú. A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles felbontású, ami azt jelenti, hogy a gyakorlatban maximum 1.600×1.200 pixeles felbontású fotókat, no és persze (kisebb felbontású) videókat is készíthetünk vele.

A belső memória 80 MB-os kapacitással bír, akinek pedig esetleg ez sem lenne elegendő, bármikor behelyezhet egy miniatűr microSD (Secure Digital) memóriakártyát a bővítőslotba. Az E900-as nem csak a jó öreg GPRS, hanem az újabb EDGE adatátviteli technológiát is ismeri, a 3G viszont sajnos kimaradt belőle. Nem úgy a Bluetooth kontroller, illetve az USB interfész, melyek szerves részét képezik a kis telefonnak.

A Java MIDP 2.0 támogatás és az MP3/AAC/AAC+/WMA kompatibilitás ma már nem túl nagy szám, a TV-kimenet viszont még mindig ritkaság, és a Samsung háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) újdonságában még ilyet is találunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek