Connect with us

technokrata

Hogyan nyerhetünk Motorola kavicsmobilt?

Kütyük

Hogyan nyerhetünk Motorola kavicsmobilt?

A Motorola legújabb nyereményjátékában divatos színekben pompázó ˝kavicsmobilokat˝ lehet nyerni.

A játékosoknak nincs más teendőjük, mint megkeresni a Motorola PEBL U6 készülék négy különböző színkódját, melyekre egyrészt a Motorola freecardokon, másrészt pedig a gyártó honlapján lehet rálelni. Ezt követően már csak ki kell tölteni a részvételi regisztrációs lapot és bízni abban, hogy Fortuna tudja a dolgát. Hogy mit lehet nyerni? Természetesen Motorola PEBL U6 mobiltelefonokat, összesen négy darabot.

A játék szeptember 17-ig tart, a sorsolás időpontja 2006. szeptember 25. – a nyerteseket emailben értesíti a Motorola.

Motorola PEBL U6
A 87 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 20 milliméter vastag és mintegy 110 gramm tömegű telefon elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső kijelzője hosszanti elrendezést kapott és 96×32 pixeles felbontással bír. A TFT technológiájú belső fő kijelző 176×220 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége pedig 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Motorola PEBL V6 többek közt fejlett WAP böngészőt, MMS támogatást, IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazást, Java szoftvereket, többszólamú csengőhangokat, valamint Bluetooth kontrollert és a GPRS mellett EDGE támogatást is kapott, az ötletes nyitómechanizmusról már nem is beszélve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek