Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélesvásznú kijelzős új Sony Ericsson mobil

Kütyük

Szélesvásznú kijelzős új Sony Ericsson mobil

A Sony Ericsson legújabb kagylómobiljának igazi érdekessége a kijelzője.

A japán KDDI operátor által forgalmazott, W43S típusjelzésű modellben egy az átlagnál nagyobb méretű, 2,7 colos képátlójú LCD kapott helyet. A RealityMAX technológiájú panel felbontása egész pontosan 240×432 pixel (WQVGA), melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy ˝szélesvásznú˝ LCD-hez van szerencsénk, ami ez esetben függőlegesen került elhelyezésre. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez az érdekes új kijelző mikor debütál majd a gyártó európai termékkínálatában.

A 115 gramm tömegű Sony Ericsson mobiltelefon csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 19,8 milliméter vastag. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 200 perces beszélgetési időt, illetve legfeljebb 270 órás készenléti időt biztosít a felhasználó számára.

A CDMA 1X WIN szabványú készülékben egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású és természetesen videófelvevő funkciós fényképezőgép teljesít szolgálatot. A belső memória memóriakártyák révén könnyedén bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés