Connect with us

technokrata

ADSL hűségszerződés és korlátok nélkül

Kütyük

ADSL hűségszerződés és korlátok nélkül

Vivanet akció az első ötezer jelentkező számára.

Meghirdette az augusztus 28-tól érvényes T-Com területi akcióját a Vivanet, melynek keretében hűségszerződés nélkül érhető el korlátlan ADSL magán- és üzleti előfizetők részére. Az ajánlat a Vivanet Családi 512-es és Irodai 512-es csomagjaira vonatkozik T-Com területen: a hűségszerződéssel járó kötöttség elmaradása mellé kedvező havidíj – Családi 512-es csomag esetén bruttó 3990 Ft – és alacsony belépési díj tartozik.

„Az augusztus 28-tól visszavonásig tartó ajánlatunk, amelynek előnyeit az első ötezer jelentkező élvezheti, minden bizonnyal sikert arat azok körében, akiket a szélessávú internetezéstől a szolgáltató melletti „kényszerű” elkötelezettség eddig visszatartott. Ugyanakkor olyan kedvező feltételeket kínálunk, hogy a hűségidőszakot nem vállaló ügyfeleinknek is megéri hosszú távon nálunk maradni.” – nyilatkozta Dr. Bödecs Béla, a Vivanet Kft. ügyvezető igazgatója.

A Családi 512-es és az Irodai 512-es csomagra vonatkozó kedvezményeken túl a Vivanet más sávszélességű csomagjait is érintik a kedvezmények.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek