Connect with us

technokrata

Samsung Z610: egyedi 3G zenemobil

Kütyük

Samsung Z610: egyedi 3G zenemobil

A Samsung hamarosan egy nagy tudású, 3G (UMTS) kompatibilis zenemobil újdonsággal fog előrukkolni.

A keresztségben Samsung SGH-Z610 nevet kapott újdonság többek közt az MP3, AAC, WMA és Real Audio formátumú zenei felvételeket képes lejátszani, de irodai fronton sincs szégyenkezni valója, lévén, hogy Word, Excel, Power Point és PDF állományokat is meg tud jelenteni.

Érdekesség, hogy a telefon felületén mindössze három gombot helyeztek el a fejlesztők, ugyanis a készülék legtöbb szolgáltatása az (egyelőre ismeretlen felbontású) érintőkijelző segítségével vehető igénybe. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép 2 megapixeles felbontású. Az optika mellett vakut sajnos nem találunk, de a videófelvételi funkció természetesen nem hiányzik. A VGA felbontású előlapi kamera elsősorban videóhívásokhoz használatos.

A Java MIDP 2.0 kompatibilis Samsung SGH-Z610 kapcsán említést érdemel továbbá a sztereó Bluetooth headset támogatás, a SyncML technológia, az USB interfész és a közvetlen nyomtatási lehetőség. A készülék piaci debütálásának pontos időpontja, illetve ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek