Connect with us

technokrata

Nokia 3250: teszett a tesztelőknek

Kütyük

Nokia 3250: teszett a tesztelőknek

Befejeződött a Nokia 3250-es telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerűen kiválasztott tesztelők 3 hétig használhatták a Nokia csavaros zenetelefonját.

A Nokia 3250 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a kijelző olvashatósága, színminősége; a zenelejátszó funkció; a memória-kapacitás; a 2 megapixeles kamera és a tekerős mechanizmus nyerték el a tesztelők tetszését. További pozitív tulajdonságai közé sorolták a telefon küllemét, formáját, valamint az okostelefon-funkcióit.

A készülékkel kapcsolatban a tesztelők említették azt is, hogy a kamera gyenge fényviszonyoknál nem a legjobb teljesítményt nyújtja, illetve hiányolták belőle a 3G-s funkciókat. Mindent összevetve azonban a kipróbálók a készüléket átlagosan 4,5 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800, Nokia N90, Nokia N91), valamint az N-Gage QD közönségtesztje, a Nokia 9300 üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja és a Nokia E61 folyamatban lévő, szintén üzleti felhasználókat megcélzó tesztje után ez már a tizenegyedik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon-használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy ingyenesen kipróbálják a készüléket. A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére.

A tesztelők véleménye szerint:
˝A zenelejátszó hangminősége tökéletes, lejátszásban hibátlan˝.
˝A zenelejátszó már tökéletesen megállja a helyét bármilyen mp3-lejátszóval szemben˝.
˝Minden tökéletes benne!˝
˝Kijelzője számomra hihetetlenül szép képet nyújtott. A kamera gyenge fényviszonyoknál nem a legjobb, de egy bevilágított szobában már tökéletes képet ad, így nyílt terepen szintén kifogástalan˝.
˝A tudása szuper, azonban nekem túl nagynak bizonyult˝.

Nokia 3250
A Nokia 3250-est kifejezetten a zene-imádóknak fejlesztették ki, olyan felhasználóknak, akiknek fontos, hogy készülékük a hagyományos és továbbfejlesztett mobiltelefon-funkciókon kívül minden zenei igénynek is megfeleljen. Ennek kielégítésére alkották meg az elcsavarható billentyűzetet, ami által gyerekjátékká válik a funkciók közötti váltogatás.

A telefon memóriáján akár 750 dal is tárolható. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefájlokká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik.

A Nokia 3250 zenetelefon szállítása 2006 márciusában indult, a készülék-eladások pedig kevesebb, mint négy hónap alatt elérték az egy millió példányt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd