Connect with us

technokrata

Nokia 3250: teszett a tesztelőknek

Kütyük

Nokia 3250: teszett a tesztelőknek

Befejeződött a Nokia 3250-es telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerűen kiválasztott tesztelők 3 hétig használhatták a Nokia csavaros zenetelefonját.

A Nokia 3250 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a kijelző olvashatósága, színminősége; a zenelejátszó funkció; a memória-kapacitás; a 2 megapixeles kamera és a tekerős mechanizmus nyerték el a tesztelők tetszését. További pozitív tulajdonságai közé sorolták a telefon küllemét, formáját, valamint az okostelefon-funkcióit.

A készülékkel kapcsolatban a tesztelők említették azt is, hogy a kamera gyenge fényviszonyoknál nem a legjobb teljesítményt nyújtja, illetve hiányolták belőle a 3G-s funkciókat. Mindent összevetve azonban a kipróbálók a készüléket átlagosan 4,5 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800, Nokia N90, Nokia N91), valamint az N-Gage QD közönségtesztje, a Nokia 9300 üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja és a Nokia E61 folyamatban lévő, szintén üzleti felhasználókat megcélzó tesztje után ez már a tizenegyedik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon-használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy ingyenesen kipróbálják a készüléket. A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére.

A tesztelők véleménye szerint:
˝A zenelejátszó hangminősége tökéletes, lejátszásban hibátlan˝.
˝A zenelejátszó már tökéletesen megállja a helyét bármilyen mp3-lejátszóval szemben˝.
˝Minden tökéletes benne!˝
˝Kijelzője számomra hihetetlenül szép képet nyújtott. A kamera gyenge fényviszonyoknál nem a legjobb, de egy bevilágított szobában már tökéletes képet ad, így nyílt terepen szintén kifogástalan˝.
˝A tudása szuper, azonban nekem túl nagynak bizonyult˝.

Nokia 3250
A Nokia 3250-est kifejezetten a zene-imádóknak fejlesztették ki, olyan felhasználóknak, akiknek fontos, hogy készülékük a hagyományos és továbbfejlesztett mobiltelefon-funkciókon kívül minden zenei igénynek is megfeleljen. Ennek kielégítésére alkották meg az elcsavarható billentyűzetet, ami által gyerekjátékká válik a funkciók közötti váltogatás.

A telefon memóriáján akár 750 dal is tárolható. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefájlokká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik.

A Nokia 3250 zenetelefon szállítása 2006 márciusában indult, a készülék-eladások pedig kevesebb, mint négy hónap alatt elérték az egy millió példányt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek