Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens SL80: női csúszkamobil – igényeseknek!

Kütyük

BenQ-Siemens SL80: női csúszkamobil – igényeseknek!

A BenQ-Siemens SL80 egy elsősorban a szebbik nem képviselőinek szánt, divatos megjelenésű sliderphone.

A finom, elegáns krómdíszítések kiemelik a telefon formáját és vonalát. A BenQ-Siemens SL80-hoz tartozó kiegészítőket is a nőies elegancia jellemzi – a telefont figyelemfelkeltő, csillogó gyöngysor díszíti.

A BenQ-Siemens SL80 a 2006-os iF formatervezési díj-nyertes SL75 utódja. A finom működésű fél-automata csúsztatható mechanizmusnak (ProSlide) köszönhetően a készülék minden szituációban nagyon könnyen kezelhető. A mályva színhatást a nagyfelbontású kijelzőn megjelenített exkluzív ˝Egzotikus Virágok˝ téma teszi teljessé.

A beépített, vakuval és digitális zoommal ellátott kamerának köszönhetően a BenQ-Siemens SL80 fényképezőgépként is használható, de ugyanilyen egyszerűen rövid mozgófilmet is készíthetünk a telefonnal. A beépített médialejátszó minden népszerű hangformátumot támogat. Találkozóinkat, feladatainkat és feljegyzéseinket a beépített szervező segítségével rendszerezhetjük. A jól áttekinthető telefonkönyv pedig az összes telefonszámot egy szempillantás alatt megjeleníti.

A PictBridge funkciónak köszönhetően a fényképek a telefonról vezeték nélkül, közvetlenül Bluetooth-képes nyomtatóra továbbíthatók. Ezen kívül a vékony, háromsávos mobil Bluetooth-on keresztül mindenféle praktikus tartozékra vezeték nélkül rácsatlakoztatható.

A BenQ-Siemens SL80 várhatóan novembertől lesz kapható az üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd