Connect with us

technokrata

Újgenerációs headset a Sony Ericssontól

Kütyük

Újgenerációs headset a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson bemutatta legújabb mobiltelefonos headsetét.

A jelenleg forgalomban lévő mobil headsetek túlnyomó többsége teljesen egyforma kialakítású, vagyis fülre akasztós kivitelű. A Sony Ericsson most debütált, HBH-IV835 típusjelzésű újdonsága azonban szakít a hagyományokkal, hiszen ezt a modellt egyszerűen csak a hallójáratba kell behelyezni, tehát a fülünk külső részén ez esetben semmi sem található.

Tény, hogy nem ez az első ilyen kialakítású headset, mindenesetre rendkívül elegáns és divatos megjelenése miatt a Sony Ericsson HBH-IV835 mindenképp komoly figyelmet érdemel. A fejlesztők az egyedi külcsín mellett szerencsére a belbecsről sem feledkeztek meg. Nagy teljesítményű DSP (Digital Signal Processor) felel a kiváló hangminőségért és a zajmentességért, és érdekesség, hogy a headset a hangerőt teljesen automatikusan szabályozza a külső zajoknak megfelelően.

A Bluetooth 2.0 kompatibilis Sony Ericsson HBH-IV835 egy feltöltéssel 3,5 órás beszélgetési időt, illetve 160 órás készenléti időt biztosít a számunkra. A headset újdonság ára körülbelül 25 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek