Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio nyereményjáték: irány München!

Kütyük

Mio nyereményjáték: irány München!

Az LCP Systems nyárvégi nyereményjátékkal kedveskedik a Mio navigációs készülékek vásárlóinak.

Az egyhónapos, ˝Utazz a Mio-val!˝ elnevezésű kampányban minden Mio termék részt vesz. A nyeremény egy 4 fő részére szóló müncheni hosszú hétvége az Oktoberfest idején.

Lassan vége a nyárnak. Többségünk már túl van a szabadságon és talán azon az élményen is, hogy nem talált oda a szálláshelyhez vagy a nevezetességekhez. Mindez elkerülhető, ha van nálunk egy Mio navigációs készülék, hiszen az egészen a célig vezeti az utazót.

A széles termékskálában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár egy egyszerű navigátorról, vagy annak kéziszámítógéppel, sőt telefonnal bővített változatáról. A legújabb készülékek már előre telepített térképeket is tartalmaznak. Ezek segítségével külföldön is könnyedén megtalálhatunk éttermeket, szállodákat, benzinkutakat.

A navigáción kívül számtalan szórakozási lehetőséget is kínálnak a Mio termékek: MP3 lejátszóval felszereltek, játékprogramokat tartalmaznak, képnézegető is megtalálható rajtuk, hogy csak párat említsünk.

Ha most vásárol Mio készüléket, mindezt rögtön ki is próbálhatja, hiszen ha részt vesz a Mio nyereményjátékon, kiutazhat a müncheni sörfesztiválra. A Vista Utazási Iroda biztosítja a szállást reggelivel a háromcsillagos Hotel Econtelben, a Sixt autókölcsönző jóvoltából pedig egy felsőkategóriás bérautó áll rendelkezésére az út során.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés