Connect with us

technokrata

Láthatáron a Samsung Ultra Edition 11.8

Kütyük

Láthatáron a Samsung Ultra Edition 11.8

Az amerikai FCC bevizsgálta és a napokban áldását is adta a Samsung egyik, mindeddig hivatalosan be sem jelentett kagylómobiljára.

A keresztségben Samsung Ultra Edition 11.8 nevet kapott, kémfotókon először néhány hete látott készülék vastagsága a már ismert típusjelzési séma ismeretében könnyen kikövetkeztethető: egész pontosan 11,8 milliméter.

A Samsung SGH-Z620 néven is ismert készülék magnézium házat kapott, vagyis igazán masszív kialakítású. Z sorozatú Samsung mobil lévén a telefon nem csak GPRS, hanem gyors 3G hálózatokban is használható. Természetesen videótelefonálni is lehet a segítségével, ettől függetlenül azonban nem két, hanem csak egy kamera kapott helyet benne. Az elforgatható optikás digitális fényképezőgép lelke egy 2 millió képpontos CMOS képszenzor. Az elkészült fotók és videók a 128 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy nagyméretű, 2,3 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A Samsung Ultra Edition 11.8 kereskedelmi forgalmazása előreláthatólag idén decemberben kezdődik majd meg – az ár egyelőre ismeretlen.

Információink szerint a Samsung a jövő héten (legalább) két új Ultra Edition sorozatú mobiltelefont fog bemutatni Párizsban, mely rendezvényre a gyártó hazai képviselete a szakújságírók helyett inkább elsősorban lifestyle magazinok munkatársait utaztatja.

A Samsung Ultra Edition 11.8 és a Samsung Ultra Edition 13.5 (3 megapixeles csúszkamobil) részletes bemutatóját a hivatalos bejelentéskor közöljük majd le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek