Connect with us

technokrata

Jön a multimédiás BlackBerry 8100!

Kütyük

Jön a multimédiás BlackBerry 8100!

Újabb információk érkeztek a Research In Motion (RIM) jelenleg még készülőfélben lévő, fejlett multimédiás szolgáltatásokkal rendelkező új BlackBerry modelljével kapcsolatban.

A mellékelt felvételen egy bizonyos BlackBerry Pearl fejlesztési kódnevű készülék látható, mely a kereskedelmi forgalomban várhatóan BlackBerry 8100 néven debütál majd.

A teljesen megújuló BlackBerry termékcsalád első tagjának tekinthető modell legtöbb technikai specifikációja egyelőre még ismeretlen, azt viszont már tudni lehet, hogy a készülék GSM, GPRS és EDGE kompatibilis, illetve, hogy speciális SureType billentyűzetet kapott.

Említést érdemel továbbá a hátfalba szerelt, 1,3 megapixeles felbontású (vakus) digitális fényképezőgép modul, a microSD (TransFlash) memóriakártyák támogatása, a miniUSB interfész, illetve a fejlett multimédiás lejátszó szoftver. A TFT alapokon nyugvó display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (240×320 pixel) felbontású és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a teljesen megújult kezelőfelületű BlackBerry 8100 valamikor idén ősszel fog hivatalosan bemutatkozni. A készülék előfizetéses ára várhatóan 199 dollár (43 ezer forint) körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek