Connect with us

technokrata

Ingyenes lett a Software Online szoftverfejlesztői magazin

Kütyük

Ingyenes lett a Software Online szoftverfejlesztői magazin

Az 1999-ben útjára indított szoftverfejlesztői magazin az elmúlt évek során megjelentetett több mint 4600 cikke a múlt hét óta ingyenesen hozzáférhető bárki számára.

Kezdetben a magazin hetilapként működött. A hétről-hétre közzétett programozói cikkek minden év végén évkönyv formájában is napvilágot láttak. A programozók, rendszergazdák részére összegyűjtött információk az elmúlt évek során az információ technológia szinte minden fontos területét érintették.

Így megtalálható a magazinban számos Delphi, Visual Studio.NET C# és Basic szoftverfejlesztői cikk, melyekhez letölthető forráskódok is tartoznak. Ezek a cikkek a szoftverfejlesztés minden területét alaposan körbejárják, legyen szó adatbázis-kezelő alkalmazásról (MS SQL, Interbase, My SQL, stb.), vagy Windows alatt futó programról, illetve internetes szoftverekről, webhelyek készítéséről. A számos programozói cikk mellett rendszergazdáknak szóló hasznos információk is megtalálhatók a magazinban, kezdve a Windows asztali és szerver változataitól az MS Exchange szoftverrel bezárólag.

Az eddig csak előfizetés útján hozzáférhető cikkeket mostantól bárki szabadon böngészheti.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek