Connect with us

technokrata

Csillogó külsejű Sony Ericsson telefon

Kütyük

Csillogó külsejű Sony Ericsson telefon

A Sony Ericsson bejelentette legújabb harmadik generációs mobiltelefonját, a szétnyitható kialakítású Z610i-t.

Az előlap keskeny, tükörszerű kialakítása ékszerré varázsolja a telefont, amit egy rejtett ˝varázstükör˝ kijelző egészít ki használat közben. A telefon továbbfejlesztett funkciói közé tartozik a 2 megapixeles fényképezőgép és a szélessáv sebességét kínáló 3G összeköttetés.

A Z610i ˝varázserejére˝ akkor derül fény, ha hívás érkezik, vagy ha a felhasználó SMS-t vagy MMS-t kap. A rejtett belső kijelző világítani kezd, azt a hatást keltve, mintha a hívó fél azonosítója magának a telefonnak a borítóján jelenne meg.

Az új telefon feltűnő kialakítása jól illik a funkciókhoz, amelyekkel tulajdonosa a legtöbbet hozhatja ki telefonjából. A Picture Blog alkalmazás segítségével a felhasználó fényképeket oszthat meg családjával és barátaival, internetes bloglapján keresztül, mindössze néhány kattintással. Csak fényképeznie kell a Z610i 2 megapixeles kamerájávall, majd a képek közvetlenül az oldalra tölthetők fel.

A Z610i 3G-funkciói és 5 centiméter átmérőjű képernyője valódi élvezetté teszi a videotelefonálást és az internetezést. A push e-mail és az RSS-hírletöltés támogatásával a legfrisebb hírek közvetlenül a mobiltelefonra érkeznek.

A Memory Stick Micro (M2) kártya segítségével nagy mennyiségű fénykép, videoklip és MP3 muzsika tárolható. Ez a népszerű, hordozható tárolási formátum akár 1 GB tárhellyel is kapható – ez körülbelül 2.800 darab, 2 megapixeles felbontású képnek felel meg.

A fekete, rózsaszín és halványkék színváltozatokban gyártott Z610i készülék 2006 negyedik negyedéve folyamán lesz kapható hazánkban.

Specifikációk:
-2 colos, 262 ezer színt megjelenítő TFD belső display, 176×220 pixeles felbontással
-OLED külső kijelző, 128×36 pixeles felbontással
-2 megapixeles beépített kamera
-2,5x digitális zoom az állóképekhez
-Picture Blog alkalmazás
-Háttérkép
-SVG Tiny 1.1
-Videotelefonálás
-QCIF videofelvevő és valós idejű lejátszó
-VideoDJ és PhotoDJ alkalmazás
-Mozgó háttérkép
-SMS, MMS (fényképes üzenet kezelése)
-Prediktív szövegbevitel
-Push e-mail
-Hangfelvevő
-Zenelejátszó (MP3, AAC, AAC+ és eAAC+ fájlformátum támogatása)
-UMTS 2100 MHz
-GPRS 900, 1800 és1900 MHz
-Bluetooth
-Bluetooth sztereó (A2DP) támogatás
-USB 2.0 Mass Storage
-64 MB-os Memory Stick Micro (M2) az alapcsomagban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek