Connect with us

technokrata

A magyaroknak is ízlik az LG csokija

Kütyük

A magyaroknak is ízlik az LG csokija

Az LG várakozásait is felülmúlja a Chocolate Phone sikere Magyarországon.

Rövid két hónap alatt több mint 3.000 darab fogyott ebből a prémium kategóriás készülékből.

Az LG Electronics idén májusban Európában is bemutatta Chocolate Phone névre keresztelt mobiltelefonját. A nemzetközi bemutató óta már több mint 1 millió darabot értékesítettek a készülékből világszerte, ráadásul sok helyen extra szállítmányokat kellett rendelni, hiszen ekkora sikerre még a cég vezetői sem számítottak. A cég prémium kategóriás Black Label szériájának első tagját tavaly novemberben dobták piacra Dél-Koreában és 3 három hónap alatt több mint 300.000 darabot adtak el belőle.

Az óriási koreai, majd később nemzetközi siker után Magyarországra is megérkezett a – hivatalos nevén – LG KG800-as mobiltelefon. Az iF és Red Dot Design díjas készüléket június 15-én vezették be hazánkban és az azóta eltelt 2 hónap során több mint 3.000 telefon talált gazdára, amely egy prémium kategóriás mobil esetében kivételes eredménynek számít.

Az LG egyébként a Chocolate telefon újabb változatainak bemutatását is tervbe vette. Várhatóan még az idén kapható lesz Magyarországon a készülék elegáns fehér és csábító rózsaszín változata. A jelenleg kapható csúszka típus mellett új modellek is színesítik a későbbiekben az LG Chocolate szériájának palettáját. Az LG ígérete szerint a prémium kategóriás telefonok mindegyike egyedi formatervezéssel és az elődeinél fejlettebb technikai tulajdonságokkal rendelkezik majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd