Connect with us

technokrata

A magyaroknak is ízlik az LG csokija

Kütyük

A magyaroknak is ízlik az LG csokija

Az LG várakozásait is felülmúlja a Chocolate Phone sikere Magyarországon.

Rövid két hónap alatt több mint 3.000 darab fogyott ebből a prémium kategóriás készülékből.

Az LG Electronics idén májusban Európában is bemutatta Chocolate Phone névre keresztelt mobiltelefonját. A nemzetközi bemutató óta már több mint 1 millió darabot értékesítettek a készülékből világszerte, ráadásul sok helyen extra szállítmányokat kellett rendelni, hiszen ekkora sikerre még a cég vezetői sem számítottak. A cég prémium kategóriás Black Label szériájának első tagját tavaly novemberben dobták piacra Dél-Koreában és 3 három hónap alatt több mint 300.000 darabot adtak el belőle.

Az óriási koreai, majd később nemzetközi siker után Magyarországra is megérkezett a – hivatalos nevén – LG KG800-as mobiltelefon. Az iF és Red Dot Design díjas készüléket június 15-én vezették be hazánkban és az azóta eltelt 2 hónap során több mint 3.000 telefon talált gazdára, amely egy prémium kategóriás mobil esetében kivételes eredménynek számít.

Az LG egyébként a Chocolate telefon újabb változatainak bemutatását is tervbe vette. Várhatóan még az idén kapható lesz Magyarországon a készülék elegáns fehér és csábító rózsaszín változata. A jelenleg kapható csúszka típus mellett új modellek is színesítik a későbbiekben az LG Chocolate szériájának palettáját. Az LG ígérete szerint a prémium kategóriás telefonok mindegyike egyedi formatervezéssel és az elődeinél fejlettebb technikai tulajdonságokkal rendelkezik majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek