Connect with us

technokrata

Spéci gyerekmobil – vészjelző funkcióval

Kütyük

Spéci gyerekmobil – vészjelző funkcióval

Az alábbiakban egy kifejezetten gyermekek számára kitalált mobiltelefont mutatunk be Olvasóink számára.

A Nico és a Willcom által forgalmazott készülék borítása különösen kemény műanyagból készült, és minden további nélkül elviseli, ha a gyerekek véletlenül leejtik, vagy éppen direkt a földhöz vágják.

A hagyományos kialakítással rendelkező, 125x45x14 milliméter méretű telefont kifejezetten a 7-14 éves korosztályba tartozó fiatalok igényeit figyelembe véve tervezték. Ennek megfelelően a menürendszer rendkívül könnyen használható és egyszerűen áttekinthető, a színes billentyűzeten pedig még egy SOS gombot is elhelyeztek a fejlesztők: ezt megnyomva, a csemeték néhány pillanaton belül segélykérő üzenetet küldhetnek egy előre meghatározott telefonszámra (szülők, rendőrség, mentők).

Az 1,5 colos képátlóval rendelkező színes folyadékkristályos kijelző 128×128 pixeles felbontású. Érdekesség, hogy a 4,5 órás beszélgetési idejű telefon készenléti ideje adott esetben akár a 17 napot is elérheti.

A speciális W-SIM kártyával használható gyerekmobil Japánban átszámítva mintegy 14 ezer forintos áron kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek