Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Z610i: elegáns 3G kagyló

Kütyük

Sony Ericsson Z610i: elegáns 3G kagyló

A Sony Ericsson Z610i első kémfotói néhány hete láttak napvilágot és a gyártó ma hivatalosan is bejelentette a készüléket.

A középkategóriás clamshell mobiltelefonok piacára szánt Z610i alaphelyzetben 94,5 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 20 milliméter vastag, tehát ezúttal kivételesen nem egy ultra-vékony telefonhoz van szerencsénk.

A legfejlettebb OLED technológiára építkező kiegészítő külső display mindaddig rejtve marad, amíg nem jön egy bejövő hívásunk – a 128×36 pixeles felbontású display alaphelyzetben láthatatlan. A TFD technológiájú belső kijelző egy középkategóriás darab, lévén hogy 262.144 színárnyalata mellé 176×220 képpontos felbontás társul.

A 110 gramm tömegű Sony Ericsson Z610i fő digitális fényképezőgépe 2 megapixeles felbontású, és sajnos mind a LED-vaku, mind pedig az autofókusz funkció hiányzik belőle. A belső LCD mellett egy második kamerát is találunk, ami természetesen elsősorban videóhívásokhoz használatos. Ebből már könnyen kikövetkeztethető, hogy a háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék 3G kompatibilis.

A belső memória csupán 16 MB-os kapacitással bír, de szerencsére könnyen bővíthető, még pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal – maximum 1 GB-ig. A gyártó egy 64 MB-os kártyát csomagol a készülék mellé.

A fekete, kék és pink színváltozatokban kapható Sony Ericsson Z610i további fontosabb specifikációi közé sorolható a hetvenkét szólamú polifunikus hangzás, a fejlett zenelejátszó alkalmazás (MP3/AAC/AAC+/eAAC+), az e-mail kliens, az RSS funkció, valamint a blog szolgáltatás.

A kereskedelmi forgalomban valamikor a harmadik negyedévben debütáló újdonság ajánlott végfelhasználói ára 349 euró (97 ezer forint).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek