Connect with us

technokrata

Láthatáron a Vodafone új Palm okostelefonja

Kütyük

Láthatáron a Vodafone új Palm okostelefonja

Már csak néhányat kell aludnunk a Palm legújabb okostelefonjának hivatalos bejelentéséig.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Palm az Egyesült Királyságban szeptember 12-én rántja majd le a leplet az új készülékről, melynek kereskedelmi forgalmazása várhatóan az év vége felé kezdődik majd meg.

Ahogy arról a múlt hónapban beszámoltunk, a Palm bejelentette, hogy közös együttműködést kíván folytatni a Vodafone-nal és a Microsofttal, egy az európai piacra szánt új Treo okostelefon kifejlesztése kapcsán. Ez az egyelőre ismeretlen típusjelzésű készülék a Vodafone harmadik generációs (UMTS) hálózatában fog működni, ily módon megfelelő adatátviteli sebességet biztosít majd a zökkenőmentes üzleti felhasználáshoz.

A Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtató újgenerációs Palm Treo első körben az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Hollandiában lesz kapható, a későbbiekben pedig további európai országokban is meg fog jelenni.

A mindeddig ismeretlen specifikációjú Palm Treo készülék fejlett Push E-mail szolgáltatásokkal lesz felvértezve, legfontosabb piaci ellenfelének pedig a Motorola Q, a Nokia 61, illetve a RIM különböző BlackBerry modelljei tekinthetők.

A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek