Connect with us

technokrata

Láthatáron a Vodafone új Palm okostelefonja

Kütyük

Láthatáron a Vodafone új Palm okostelefonja

Már csak néhányat kell aludnunk a Palm legújabb okostelefonjának hivatalos bejelentéséig.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Palm az Egyesült Királyságban szeptember 12-én rántja majd le a leplet az új készülékről, melynek kereskedelmi forgalmazása várhatóan az év vége felé kezdődik majd meg.

Ahogy arról a múlt hónapban beszámoltunk, a Palm bejelentette, hogy közös együttműködést kíván folytatni a Vodafone-nal és a Microsofttal, egy az európai piacra szánt új Treo okostelefon kifejlesztése kapcsán. Ez az egyelőre ismeretlen típusjelzésű készülék a Vodafone harmadik generációs (UMTS) hálózatában fog működni, ily módon megfelelő adatátviteli sebességet biztosít majd a zökkenőmentes üzleti felhasználáshoz.

A Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtató újgenerációs Palm Treo első körben az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Hollandiában lesz kapható, a későbbiekben pedig további európai országokban is meg fog jelenni.

A mindeddig ismeretlen specifikációjú Palm Treo készülék fejlett Push E-mail szolgáltatásokkal lesz felvértezve, legfontosabb piaci ellenfelének pedig a Motorola Q, a Nokia 61, illetve a RIM különböző BlackBerry modelljei tekinthetők.

A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd