Connect with us

technokrata

FM rádiós, olcsó kagylómobil a Samsungtól

Kütyük

FM rádiós, olcsó kagylómobil a Samsungtól

A Samsung a napokban Európa-szerte megkezdi új low-end kagylómobiljának, az SGH-X210-nek a kereskedelmi forgalmazását.

A dél-koreai székhelyű gyártó SGH-X210 típusjelzésű mobiltelefonja elsősorban azoknak készült, akik az elegáns külső megjelenést többre értékelik, mint a néha talán már túlzottan is széles szolgáltatási kört. A divatos külsejű, rejtett antennás kagylómobil újdonság csukott helyzetben 86,2 milliméter hosszú, 43,9 milliméter széles és 19,7 milliméter vastag.

A mindössze 76 gramm tömegű készülékben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, mely a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS Class 10-et támogatja. Bluetooth és digitális fényképezőgép nincs a telefonban, a 1,5 MB kapacitású belső memória pedig nem bővíthető.

A költséghatékonyság jegyében ezúttal a kiegészítő külső display is lemaradt, ellenben a TFT technológiájú, 1,77 colos képátlójú belső LCD 128×160 pixeles felbontású és 16 bites színmélysége révén több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az energiaellátásról gondoskodó nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 3 órás beszélgetési időt tesz lehetővé, a készenléti idő pedig eléri a 150 órát. Említést érdemel továbbá az SMS és MMS támogatás, a diktafon funkció (maximum 30 másodperc), valamint a beépített sztereó FM rádió.

A Samsung SGH-X210 ajánlott végfelhasználói ára 119 euró, vagyis mintegy 33 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek