Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkoztak a legújabb Nokia luxusmobilok

Kütyük

Bemutatkoztak a legújabb Nokia luxusmobilok

A Vertu, a Nokia elitmárkája elsőként Szingapúrban mutatta be legújabb luxus mobiltelefon termékcsaládját.

A Vertu Constellation névre hallgató készülékek a gyártó angliai üzemében kézimunkával készülnek és a legdrágább változatot például negyvenöt darab, kézzel meghúzott mini csavar tartja össze. Ezen a csúcsmodellen gazdag aranydíszítésnek lehetünk tanúi, de ezenkívül bőrt és kerámiát is találhatunk a felhasznált anyagok között. Az új Vertu telefonok közös vonása a kisebb-nagyobb karcolásoknak könnyedén ellenálló, zafírkristály LCD borítás.

A Vertu Constellation egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon, mely 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS és EDGE támogatású készülékben egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Említést érdemel továbbá a Bluetooth adatátvitel, a fejlett zene- és videólejátszó alkalmazás, a repülőgép üzemmód, valamint az USB csatlakoztathatóság. A telefonok tömege 140 és 163 gramm között mozog.

A legdrágább, 18 karátos aranyborítású és kerámia billentyűzetes Vertu Constellation ára átszámítva mintegy 3,9 millió forint. A legolcsóbb változat átszámítva mintegy 930 ezer forintba kerül, igaz ezért a pénzért aranyat nem, hanem ˝csak˝ rozsdamentes acélt és fekete bőrborítást kapunk.

A hazai forgalmazás megkezdésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés