Connect with us

technokrata

Bemutatkoztak a legújabb Nokia luxusmobilok

Kütyük

Bemutatkoztak a legújabb Nokia luxusmobilok

A Vertu, a Nokia elitmárkája elsőként Szingapúrban mutatta be legújabb luxus mobiltelefon termékcsaládját.

A Vertu Constellation névre hallgató készülékek a gyártó angliai üzemében kézimunkával készülnek és a legdrágább változatot például negyvenöt darab, kézzel meghúzott mini csavar tartja össze. Ezen a csúcsmodellen gazdag aranydíszítésnek lehetünk tanúi, de ezenkívül bőrt és kerámiát is találhatunk a felhasznált anyagok között. Az új Vertu telefonok közös vonása a kisebb-nagyobb karcolásoknak könnyedén ellenálló, zafírkristály LCD borítás.

A Vertu Constellation egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon, mely 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS és EDGE támogatású készülékben egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Említést érdemel továbbá a Bluetooth adatátvitel, a fejlett zene- és videólejátszó alkalmazás, a repülőgép üzemmód, valamint az USB csatlakoztathatóság. A telefonok tömege 140 és 163 gramm között mozog.

A legdrágább, 18 karátos aranyborítású és kerámia billentyűzetes Vertu Constellation ára átszámítva mintegy 3,9 millió forint. A legolcsóbb változat átszámítva mintegy 930 ezer forintba kerül, igaz ezért a pénzért aranyat nem, hanem ˝csak˝ rozsdamentes acélt és fekete bőrborítást kapunk.

A hazai forgalmazás megkezdésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek