Connect with us

technokrata

Samsung E380: reszkessetek tolvajok!

Kütyük

Samsung E380: reszkessetek tolvajok!

A Samsung új clamshell készülékén többek közt egy a tolvajok életét megnehezítő szolgáltatás is helyet kapott.

A rejtett antennás Samsung SGH-E380 csukott állapotban 93 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 17 milliméter vastag és 75 gramm tömegű. A fedlap külső részébe integrált digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Vakut ezúttal sajnos nem kapunk, de a videókamera üzemmód szerencsére nem hiányzik a repertoárból.

A kiegészítő külső display 96×96 pixeles felbontású, az 1,9 colos képátlójú belső fő LCD pedig 128×160 képpontot és 65.536 színárnyalatot tudhat magáénak. A belső memória 40 MB-os kapacitású, és sajnos nem bővíthető.

Érdekesség az úgynevezett Mobile Tracker funkció, melynek az a feladata, hogy megnehezítse a tolvajok dolgát. A Mobile Tracker SIM kártya csere esetén teljesen automatikusan elküld egy SMS-t egy előre meghatározott számra, melynek segítségével adott esetben akár le is fülelhető az enyves kezű bűnöző.

A Samsung SGH-E380 a teljesen hétköznapi GPRS Class 10 mellett a jóval gyorsabb EDGE Class 10 adatátviteli technológiát is támogatja, a 3G (UMTS) viszont hiányzik belőle. Említést érdemel továbbá az MP3 zenelejátszó képesség, a Bluetooth támogatás, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, valamint a Java MIDP 2.0 kompatibilitás.

A Samsung újdonsága 269 euró (75 ezer forint) körüli áron debütál a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek