Connect with us

Hirdetés

technokrata

Opál fekete BenQ-Siemens csúszkamobil

Kütyük

Opál fekete BenQ-Siemens csúszkamobil

A BenQ Mobile piacra dobta az EL71 legfrissebb változatát.

Míg az eddig piacon lévő BenQ-Siemens EL71 ezüst színű volt, addig a most debütált új kiadás opál fekete színben pompázik.

A 90×46,3×16,5 milliméter méretű BenQ-Siemens EL71 mobiltelefon elsősorban letisztult vonalaival és elegáns megjelenésével ragadja meg a figyelmet. A félautomata, szétcsúsztatható telefon a legújabb divatirányzatoknak megfelelően minőségi anyagokból készült magnézium- és alumíniumborítással.

A készülék nem csak külsejével hódít: nagyméretű (30×40 milliméter), QVGA felbontású (320×240 pixel) színes (18 bites színmélységű) kijelzője napsütésben is jól látható, kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk. Az EL71-et a tartozékként kapható IHM-100 zenei adatkábelen keresztül rácsatlakoztathatjuk otthoni zenelejátszónkra, így a telefon a házibulikon is kitűnő zenei szórakoztatóeszköz lehet.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), 94 gramm tömegű készülékhez tartozó microSD (TransFlash) memóriakártyán számos képet, zenei állományt vagy akár játékprogramot tárolhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés