Connect with us

technokrata

A T-Mobile legújabb szolgáltatása

Kütyük

A T-Mobile legújabb szolgáltatása

A T-Mobile hamarosan egy újabb érdekes szolgáltatást fog indítani.

Különböző források tudni vélik, hogy a T-Mobile az Egyesült Államokban hamarosan üzembe helyezi első UMA (Unlicensed Mobile Access) hálózatát. A magenta színekben pompázó operátor szeptember közepén várhatóan Seattle-ben indítja be első UMA szolgáltatását, majd pedig az azt követő hónapokban az USA számos más régiójában (Chicago, San Francisco) is meg kívánja majd honosítani azt.

Az UMA-nak köszönhetően az előfizetők például a hagyományos GSM hálózatban megkezdett hanghívásaikat teljesen zökkenőmentes módon folytathatják tovább VoIP kapcsolaton keresztül.

Az UMA technológiával a felhasználók ugyanarról a két üzemmódú készülékről kezdeményezett hívásai zökkenőmentesen közlekedhetnek a helyi, és a nagy területet lefedő hálózatok között. Az UMA nem kommunikál folyamatosan a bázisállomással, hanem megengedi, hogy a telefon a hívásokhoz a helyi WLAN internethálózatot használja. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatók költséges bázisállomások helyett olcsóbban és könnyebben kiépíthető WLAN hotspotokkal is bővíthetik hálózatukat.

UMA kompatibilis mobiltelefon például a Nokia 6136, a Samsung T709, vagy a Motorola A910. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a hazai T-Mobile vajon mikor indít majd UMA szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd