Connect with us

technokrata

A legjobb mobilcuccok tanulóknak

Kütyük

A legjobb mobilcuccok tanulóknak

Cikkünkben számos mobil eszközt mutatunk be a Bluetooth nyomtató adaptertől kezdve az apró összecsukható billentyűzetekig, és hátizsákokig. Szóba kerülnek a biztonsági zárak, a dokkolók, a biztonsági szűrők, a notebook hűtők és néhány szoftver is.

Írta: Mark Raby
Sokunkkal megtörtént már, hogy egy látszólag technológiai-érdeklődésű kölyök, akit lebilincsel a laptop látványa, lopva figyelte, mit is csinálunk éppen. S mivel a legtöbb notebook kijelző széles szögből látható, a leskelődők számára szabad a terep. Legalábbis akkor, ha nincs egy 3M privát szűrőnk (privacy filter).

A használata egyszerű: csak a képernyő elé kell tenni a szűrőt, ami az általunk látott képet nem változtatja meg lényegesen, más szögből viszont senki sem lát majd egy kukkot sem.

A 3M szűrője úgy van kialakítva, hogy a monitor vezérlői, illetve hangszórója ne legyenek elfedve. Védőként is szolgál, hiszen így nehezebben karcolható meg a kijelző felülete. A szűrő segít csökkenteni a tükröződést is, ami a sok ablakkal ellátott helyeken jelenthet nagy segítséget (pl. tanterem).

A 3M Privátszűrő segít megvédeni minket a leskelődőktől, ami hatalmas segítség lehet, ha meggátolja az identitáslopást, s ezzel pénzünk elszívását a bankszámlánkról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd