Connect with us

technokrata

Ingyenes ADSL a T-Com-tól

Kütyük

Ingyenes ADSL a T-Com-tól

A T-Com augusztus 21-étől lehetőséget biztosít arra, hogy egyéni telefon-előfizetői október 31-ig ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálják az ADSL-szolgáltatást, és megismerjék a szélessávú Internet nyújtotta előnyöket.

A T-Com augusztus 21-én induló akciójában lehetőséget biztosít az ADSL ingyenes kipróbálására.

A T-Com az ADSL-hozzáférést havidíj-mentesen biztosítja lakossági ügyfeleinek 2006. október 31-ig. Belépési díj nincs, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges modemet, díjmentes házhozszállítással ajándékba adja a T-Com. Az 512 kbit/s-os Internet-hozzáférés forgalomtól független és időbeli korlátozás nélküli, melyhez 1 darab e-mail cím és 50 MB tárhely is rendelkezésre áll.

Az akción való részvételre augusztus 21-től online lehet regisztrálni a T-Com weboldalán, a T-Com az első 25.000 regisztrálónak biztosítja az ingyenes kipróbálási lehetőséget.

A próbaidőszak végén az ügyfél átválthat bármely T-Com T-DSL lakossági csomagra (telefon + Internet együtt), vagy választhat a Magyar Telekom Internet-szolgáltató partnereinek ADSL ajánlataiból. Amennyiben az ügyfél nem kíván előfizetni semmilyen ADSL-szolgáltatásra, akkor a T-Com mindenféle szankció vagy kötelezettség nélkül megszünteti a szélessávú Internet-szolgáltatást.

Az ajánlatot a T-Com telefonvonallal rendelkező lakossági ügyfelei vehetik igénybe. Az igénybevétel további feltétele, hogy az ügyfél az elmúlt 1 évben nem vett részt hasonló ingyenes ADSL próbalehetőséget kínáló T-Com akcióban, és sem az elmúlt 3 hónapban nem rendelkezett, sem jelenleg nem rendelkezik ADSL szolgáltatással. Az ingyenesen kipróbálható ADSL-t a T-Com a Magyar Telekom ADSL-szolgáltatás nyújtására alkalmas szolgáltatási területein nyújtja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd