Connect with us

technokrata

T-Mobile: hajrá kajak-kenu VB!

Kütyük

T-Mobile: hajrá kajak-kenu VB!

A T-Mobile a napokban zajló kajak-kenu VB egyik főtámogatója.

A magenta színekben pompázó szolgáltató jóvoltából szerkesztőségünk tegnap sajtókiránduláson vehetett részt: a néhány fős újságíró csapat testközelből ismerkedhetett meg a kajak-kenu sportággal.

A Szegeden megrendezett, 35. Síkvízi Kajak-Kenu Világbajnokság csütörtöki napján az előfutamokban vettek részt a világ szinte minden tájáról érkezett versenyzők. Első magyarként Vajda Attilát tekinthettük meg a kenu egyes versenyszámban, aki könnyedén maga mögött hagyta az egész mezőnyt. A kajak egyesek közül hazánkat Benkő Zoltán képviselte sikeresen, a női egyesek mezőnyében pedig Benedek Dalma jutott be egyenesen a döntőbe.

Kenu párosban a Kozmann György és Kolonics György által hajtott hajó szerepelt kiválóan, a férfi kajakosok közül Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor, a hölgyek között pedig Kovács Katalin és Janics Natasa is könnyedén tovább jutott. Kenu négyesben Metka Márton, Mike Róbert, Sáfrán Mátyás és Balázs Gábor, kajak négyesben pedig Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei Ákos és Horváth Gábor hajója is sikeresen szerepelt, női vonalon pedig a Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa és Keresztesi Alexandra által alkotott kvartett került be a döntőbe.

A rendezvény szervezőitől megtudhattuk, hogy a világbajnokság helyszínére az elmúlt időkben több száz millió forintot költöttek, ezenkívül pedig említést érdemel még az a több tíz millió forintos értéket képviselő speciális, mozgó kamerás rendszer, mely egyenesen Németországból érkezett Szegedre.

Az erős szélben és nagy melegben megrendezett kajak-kenu VB-n készített felvételeink az alábbiakban tekinthetők meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek