Connect with us

technokrata

T-Mobile: hajrá kajak-kenu VB!

Kütyük

T-Mobile: hajrá kajak-kenu VB!

A T-Mobile a napokban zajló kajak-kenu VB egyik főtámogatója.

A magenta színekben pompázó szolgáltató jóvoltából szerkesztőségünk tegnap sajtókiránduláson vehetett részt: a néhány fős újságíró csapat testközelből ismerkedhetett meg a kajak-kenu sportággal.

A Szegeden megrendezett, 35. Síkvízi Kajak-Kenu Világbajnokság csütörtöki napján az előfutamokban vettek részt a világ szinte minden tájáról érkezett versenyzők. Első magyarként Vajda Attilát tekinthettük meg a kenu egyes versenyszámban, aki könnyedén maga mögött hagyta az egész mezőnyt. A kajak egyesek közül hazánkat Benkő Zoltán képviselte sikeresen, a női egyesek mezőnyében pedig Benedek Dalma jutott be egyenesen a döntőbe.

Kenu párosban a Kozmann György és Kolonics György által hajtott hajó szerepelt kiválóan, a férfi kajakosok közül Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor, a hölgyek között pedig Kovács Katalin és Janics Natasa is könnyedén tovább jutott. Kenu négyesben Metka Márton, Mike Róbert, Sáfrán Mátyás és Balázs Gábor, kajak négyesben pedig Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei Ákos és Horváth Gábor hajója is sikeresen szerepelt, női vonalon pedig a Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa és Keresztesi Alexandra által alkotott kvartett került be a döntőbe.

A rendezvény szervezőitől megtudhattuk, hogy a világbajnokság helyszínére az elmúlt időkben több száz millió forintot költöttek, ezenkívül pedig említést érdemel még az a több tíz millió forintos értéket képviselő speciális, mozgó kamerás rendszer, mely egyenesen Németországból érkezett Szegedre.

Az erős szélben és nagy melegben megrendezett kajak-kenu VB-n készített felvételeink az alábbiakban tekinthetők meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd