Connect with us

technokrata

Ultra-mini MP3 lejátszó – mobiltelefon funkcióval

Kütyük

Ultra-mini MP3 lejátszó – mobiltelefon funkcióval

Egy hordozható MP3 lejátszó, mellyel nem csak rádiót hallgatni, hanem akár még telefonálni is lehet? Érdekesen hangzik, nemde bár?

A Hagenuk ezúttal a szokásos procedúrától eltérően nem egy mobiltelefont vértezett fel zenelejátszó képességekkel, hanem egy MP3-lejátszót látott el GSM szolgáltatásokkal. Valahogy így született meg a Hagenuk M128, melyet elsősorban a fiatalabb vásárlóközönségnek szán a gyártó.

A készülék már első pillantásra sokkolja a gyanútlan szemlélődőt, lévén, hogy a telefon rendkívül kis méretű és alacsony tömegű. A 87 milliméter hosszú, 32 milliméter széles és 15 milliméter vastag, hagyományos kialakítású Hagenuk M128 mindössze 54 grammot nyom a mérlegen. Mondanom sem kell, hogy a repülőgép üzemmód sem hiányzik a szolgáltatási körből, tehát ahol esetleg nem lehet mobilokat használni, ott még mindig szólhat a digitális muzsika a készülékről.

Az MP3, WMA és M4A kompatibilis újdonság bővítőslotjába maximum 2 GB kapacitású microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet behelyezni, a zenéket pedig Bluetooth és IrDA hiányában USB kábelen keresztül tölthetjük át a kis masinára. A kijelző 128×128 pixeles felbontású és sajnos csak monokróm.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Hagenuk M128 kapcsán említést érdemel többek közt a 200 férőhelyes telefonkönyv, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, a 100 órás készenléti idő, a 210 perces beszélgetési idő, a 240 perces zenelejátszási idő, a 3,5 milliméteres audiocsatlatkozó, valamint a gyári csomagban található 128 MB-os memóriakártya.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek