Connect with us

technokrata

TVnet: ADSL telefon előfizetés nélkül

Kütyük

TVnet: ADSL telefon előfizetés nélkül

Elsőként kínál havi bruttó 4.992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást a TVnet Kft.

ADSL3G+ akciót hirdetett Budapesten a TVnet: olyan korlátlan, ADSL technológián alapuló internetszolgáltatást kínál, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A cég mától szeptember végéig tartó ADSL3G+ akciójának keretében, korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1024 Kbps) mindössze havi bruttó 4.992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2500 Kbps) havi nettó 7.200 forintért kínálja. Az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten kb. 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért.

Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetését, míg a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás az átállás alatt is – a TVnet által aktivált azonosítókkal – kiesésmentesen és zavartalanul működik, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-lel, a szolgáltatás kiépítésének ideje hosszabb, kb. 30 munkanap.

„Az internet előfizetők körében végzett ügyfélszolgálati felmérésünk szerint a megkérdezettek 80%-a támogatja a vezetékes telefonvonal nélküli internetezés lehetőségét, és közel 60%-a vélte úgy, hogy egyáltalán nincs szükségük vezetékes telefonra, amit sok esetben csak az internet-elérés miatt tartanak fenn.” – nyilatkozta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója, és hozzátette, hogy terveik között szerepel az ADSL3G+ szolgáltatás vidéken történő bevezetése is, jelenleg az elindításhoz szükséges feltételek felmérése tart.

Minden új megrendelés és a TVnet jelenlegi ügyfeleinek szerződésmódosítása online módon, a cég weboldalán történik, így mindent az ügyfél regisztrál és határoz meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek