Connect with us

technokrata

TVnet: ADSL telefon előfizetés nélkül

Kütyük

TVnet: ADSL telefon előfizetés nélkül

Elsőként kínál havi bruttó 4.992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást a TVnet Kft.

ADSL3G+ akciót hirdetett Budapesten a TVnet: olyan korlátlan, ADSL technológián alapuló internetszolgáltatást kínál, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A cég mától szeptember végéig tartó ADSL3G+ akciójának keretében, korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1024 Kbps) mindössze havi bruttó 4.992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2500 Kbps) havi nettó 7.200 forintért kínálja. Az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten kb. 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért.

Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetését, míg a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás az átállás alatt is – a TVnet által aktivált azonosítókkal – kiesésmentesen és zavartalanul működik, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-lel, a szolgáltatás kiépítésének ideje hosszabb, kb. 30 munkanap.

„Az internet előfizetők körében végzett ügyfélszolgálati felmérésünk szerint a megkérdezettek 80%-a támogatja a vezetékes telefonvonal nélküli internetezés lehetőségét, és közel 60%-a vélte úgy, hogy egyáltalán nincs szükségük vezetékes telefonra, amit sok esetben csak az internet-elérés miatt tartanak fenn.” – nyilatkozta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója, és hozzátette, hogy terveik között szerepel az ADSL3G+ szolgáltatás vidéken történő bevezetése is, jelenleg az elindításhoz szükséges feltételek felmérése tart.

Minden új megrendelés és a TVnet jelenlegi ügyfeleinek szerződésmódosítása online módon, a cég weboldalán történik, így mindent az ügyfél regisztrál és határoz meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd