Connect with us

technokrata

Itt a Vodafone hitelkártya

Kütyük

Itt a Vodafone hitelkártya

Az OTP Bank és a Vodafone mobilszolgáltató közötti együttműködés keretében a legnagyobb magyarországi hitelintézet hitelkártyát és hitelszámlát kínál a Vodafone ügyfelei számára.

Az ügyfelek hitelkártyájukkal vásárolhatnak, készpénzt vehetnek fel és a mobilszámlájukat is kifizethetik. Az OTP Banknál hitelszámlát is nyithatnak, amelyről kiegyenlíthetik havi telefonszámlájukat.

A legnagyobb hazai bank által kibocsátott Vodafone hitelkártya széles körű elfogadással és sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező dombornyomott, internetes vásárlásra is alkalmas MasterCard kártya. Magyarországon és külföldön egyaránt lehet vele fizetni, illetve készpénzt felvenni. A kártyabirtokosok új Vodafone előfizetői szerződés megkötése esetén tarifa- és készülékvásárlási kedvezményben részesülnek, és a kártya az első évben díjmentes. Az OTP Bank a Vodafone kártyák birtokosainak 100.000 és 600.000 forint közötti hitelkeretet nyújt, a kártyával akár 45 napig kamatmentesen vásárolhat az ügyfél.

Az OTP Bank Vodafone hitelszámla kártya nélküli, kizárólag Vodafone telefonszámla kiegyenlítésére szolgáló hitelszámla, amellyel 10.000 és 100.000 forint közötti hitelkerethez juthat az ügyfél. A számla rulírozó jellegű, azaz a felhasznált hitelkeretből visszafizetett összeg ismét felhasználhatóvá válik. Miközben a havi telefonszámla azonnal kiegyenlítésre kerül, a hitelszámlát az ügyfél ráér később rendezni.

A hitelkártyát és a hitelszámlát minden, 18. életévét betöltött devizabelföldi természetes személy igényelheti, aki legalább 3 hónapja lakossági folyószámlát vagy bankszámlát vezet bármelyik hazai banknál. Az igénylés feltétele a hitelkártyánál legalább 3 hónapos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó legalább havi nettó 60.000 forint jövedelem, illetve a hitelszámlánál havi nettó 45.000 forint.

A hitelkártyát és a hitelszámlát országszerte az OTP Bank több mint 400 fiókjában és a Vodafone 21 márkaüzletében lehet igényelni, a hitelbírálat egyszerűsített esetben akár 30 perc alatt megtörténhet. A június eleji indulás óta már mérhető és egyre intenzívebb az érdeklődés a hitelkártya és a hitelszámla iránt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek