Connect with us

technokrata

A legújabb Csokoládé Mobil az LG-től

Kütyük

A legújabb Csokoládé Mobil az LG-től

Mostanság már szinte minden héten bejelentenek egy új LG csokimobilt.

Nincs ez másképp ezen a héten sem: ezúttal egy az amerikai piacra szánt, clamshell készülékhez van szerencsénk. A felsőkategóriás ˝Chocolate Phone˝-ok közé sorolt VX8600 a közelmúltban komoly sikereket elért KG800-as modelltől eltérően nem szétcsúsztatható, hanem széthajtható kialakítást kapott. Az LG VX8600 egyébként tulajdonképpen nem más, mint a nemrégiben debütált, GSM rendszerű KG810-nek a CDMA szabványú testvérmodellje.

Az ultra-vékony kialakítású, csillogó felületű LG VX8600 külsején, a kiegészítő LCD alatt három dedikált zenelejátszó gombot találhatunk, melyek érdekessége, hogy infravörös szenzoruk révén nem kell lenyomni, hanem elég csak megérinteni őket. Ez a megoldás egyébként garanciát jelent arra, hogy zsebünkben nem nyomodnak meg véletlenül a billentyűk.

A mindössze 14,6 milliméter vastag (Motorola V3: 13,9 milliméter) és 82 gramm tömegű LG VX8600 kapcsán említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles felbontású beépített kamera, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az MP3 zenelejátszó, az integrált sztereó FM rádió, a 128 MB-os belső memória, valamint a vezeték nélküli Bluetooth adatátvitel.

Az LG VX8600 szeptember 4-én jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek