Connect with us

technokrata

6 MB/s a T-Comnál

Kütyük

6 MB/s a T-Comnál

Egyelőre csak Németországban.

Az Ericsson keretmegállapodást írt alá a Deutsche Telekommal és széles sávú, valamint vezetékes hálózatokkal foglalkozó üzleti egységével, a T-Commal. A T-Com használja majd az Ericsson EDA-megoldását (Ethernet DSL Access) németországi széles sávú hálózatának kiterjesztésére. Az EDA alkalmazásával a szolgáltató eljuttathatja széles sávú szolgáltatásait olyan területekre, ahol DSL (digitális előfizetői vonal) eddig nem állt rendelkezésre. A bevezetés már megkezdődött Németország ún. FTTC (fiber-to-the-curb, optikai hálózat a kapuig) területein.

A megállapodás értelmében az Ericsson szállítja a hozzáférési hálózat különböző területeihez szükséges összes csomópontot. Az Ericsson EDA-megoldását teljes mértékben integrálják a T-Com jelenlegi hálózati architektúrájába, országszerte lehetővé téve a hálózatüzemeltető számára a nagy teljesítményű, széles sávú lefedettség hatékony növelését, valamint a sebesség akár 6 MB/s-ra növelését.

Az Ericsson EDA-megoldását meghatározott, a széles sávú alkalmazást lehetővé tevő optikai technológiával nem rendelkező hozzáférési hálózatokba telepítik, amelyeket a német szabályozás HYTAS95 számon különböztet meg.

Az Ericsson EDA-megoldása a piacon jelenleg elérhető legrugalmasabban bővíthető IP-DSLAM megoldás. Segítségével a hálózatüzemeltetők az alapvető IP-alapú összeköttetésen túl is fejleszthetik üzleti tevékenységüket, lehetővé téve ún. triple-play szolgáltatások nyújtását otthonok és üzleti vállalkozások számára. Az Ericsson EDA-megoldása a világon leggyakrabban telepített IP-DSLAM megoldás: eddig világszerte több mint 90 hálózat telepítésére került sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd