Connect with us

technokrata

6 MB/s a T-Comnál

Kütyük

6 MB/s a T-Comnál

Egyelőre csak Németországban.

Az Ericsson keretmegállapodást írt alá a Deutsche Telekommal és széles sávú, valamint vezetékes hálózatokkal foglalkozó üzleti egységével, a T-Commal. A T-Com használja majd az Ericsson EDA-megoldását (Ethernet DSL Access) németországi széles sávú hálózatának kiterjesztésére. Az EDA alkalmazásával a szolgáltató eljuttathatja széles sávú szolgáltatásait olyan területekre, ahol DSL (digitális előfizetői vonal) eddig nem állt rendelkezésre. A bevezetés már megkezdődött Németország ún. FTTC (fiber-to-the-curb, optikai hálózat a kapuig) területein.

A megállapodás értelmében az Ericsson szállítja a hozzáférési hálózat különböző területeihez szükséges összes csomópontot. Az Ericsson EDA-megoldását teljes mértékben integrálják a T-Com jelenlegi hálózati architektúrájába, országszerte lehetővé téve a hálózatüzemeltető számára a nagy teljesítményű, széles sávú lefedettség hatékony növelését, valamint a sebesség akár 6 MB/s-ra növelését.

Az Ericsson EDA-megoldását meghatározott, a széles sávú alkalmazást lehetővé tevő optikai technológiával nem rendelkező hozzáférési hálózatokba telepítik, amelyeket a német szabályozás HYTAS95 számon különböztet meg.

Az Ericsson EDA-megoldása a piacon jelenleg elérhető legrugalmasabban bővíthető IP-DSLAM megoldás. Segítségével a hálózatüzemeltetők az alapvető IP-alapú összeköttetésen túl is fejleszthetik üzleti tevékenységüket, lehetővé téve ún. triple-play szolgáltatások nyújtását otthonok és üzleti vállalkozások számára. Az Ericsson EDA-megoldása a világon leggyakrabban telepített IP-DSLAM megoldás: eddig világszerte több mint 90 hálózat telepítésére került sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek