Connect with us

technokrata

Viacom tartalmak a Weben

Kütyük

Viacom tartalmak a Weben

Az Adobe Engagement Platform segítségével fogja fejleszteni és terjeszteni az exkluzív Viacom tartalmakat.

A megállapodásnak köszönhetően a Viacom a tulajdonában lévő televíziós, filmes és digitális anyagokból az online és a mobil közönség számára is látványos tartalmat fog szolgáltatni. A két vállalat a Viacom exkluzív tartalmára építve, illetve az Adobe újgenerációs fejlesztőeszközeit és elterjedt platformfüggetlen kliensszoftvereit felhasználva új médiaalkalmazások fejlesztésében is együttműködik.

Az Adobe Engagement Platform egy rugalmas bázis; a világon már több mint 600 millió PC-re és digitális eszközre telepített Adobe Reader és Adobe Flash Player kliens együttes ereje révén az Adobe Engagement Platform lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kapcsolatot teremtsenek ügyfeleikkel, bármilyen médiumot is válasszanak.

A Viacom a Flash-t mint interaktív online videomegoldást fogja alkalmazni, és FlashCast csatornákon keresztül fog mobiltelefonokon Viacom márkás tartalmakat szolgáltatni. A Flash video biztonságos, jóminőségű, zavartalan videózást biztosít. A FlashCast egy rugalmas kliens-szerver megoldás, amely szórakoztató anyagokat szolgáltat a mobileszközökön. Az Adobe technológia felhasználásával a Viacom a tulajdonában lévő vállalkozások, így például az MTV, a Comedy Central, a Spike TV és a Nickelodeon anyagainak felhasználásával teljesen új alkalmazásokat is fog fejleszteni.

A kezdési időpontokkal vagy a pénzügyi részletekkel kapcsolatos információkat a vállalatok nem hozták nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek